Home » Orzesze: Politiet stopper to tyrkere i skogen med narkotika

Orzesze: Politiet stopper to tyrkere i skogen med narkotika

by Gunnar Garfors


Orzesze: Politiet arresterer to tyrkere i skogen med narkotika | Nowiny ZabrzańskieI Orzesze arresterte politiet to unge menn, tyrkiske statsborgere, som ble sett nær den lokale skogen om natten. I følge opplysningene ble de arrestert av en patrulje fra politistasjonen i krysset mellom Pasieki-gaten og Mikołowska-gaten like før midnatt torsdag. Offiserer la umiddelbart merke til at en av de hastende mennene kastet en tidligere røkt «joint» på bakken.

Det viste seg at mennene hadde narkotika på seg – over 14 gram marihuana ble funnet på en av dem. Tyrkerne ble tatt med til politifengselet og dagen etter ble en av dem siktet for besittelse av narkotika.

Politiet minner om at besittelse av marihuana i Polen er en forbrytelse som kan straffes med inntil tre års fengsel. Dersom retten finner at fornærmede hadde en betydelig mengde narkotika, kan han dømmes til mellom ett og ti års fengsel. Dersom mengden narkotika som brukes er lavere, kan lovbryteren straffes med bot, forvaringsstraff eller fengsel inntil ett år. Politiet ber deg respektere loven og minner om at narkotikabruk alltid har konsekvenser og alvorlige helseproblemer.

Kilde: Politiet MikołówNowiny Zabrzańskie-portalen presenterer online nyheter, oppdateringer og siste liten informasjon fra Zabrze © 2022You may also like

Leave a Comment