Home » Oslo. En skuddveksling foran en klubb for LHBT -personer. To personer dør | Nyheter fra verden

Oslo. En skuddveksling foran en klubb for LHBT -personer. To personer dør | Nyheter fra verden

by Connie Nielsen

Gjerningsmannen for skuddvekslingen ble arrestert kort tid etter hendelsen. I følge NRK.No -portalen var den tidligere kjent for politiet. Tjenestemennene anslår at mannen ikke hadde noen medskyldig. Det er ennå ikke kjent hvorfor han bestemte seg for å ta et slikt skritt.

En likestillingsparade skyldes parade gjennom gatene i Oslo på lørdag, noe som får mistanker i de norske mediene om at angrepet kan ha vært homofob.

Du kan finne mer innhold på hjemmesiden Gazeta.pl >>>

Omstendighetene er avklart. Media rapporterte de første dagene timer Vondt at angriperen ennå ikke er intervjuet.

se videoen
Ville Radosław Fogiel løfte hånden for loven om sivile partnerskap?

Oslo. En skuddveksling utenfor en klubb for LHBT -personer

Vitnet om hendelsen var blant anneti. NRK -journalisten Olav Rønneberg. Som rapportert satte gjerningsmannen sekken på gulvet, plukket opp pistolen og begynte å skyte.

«Glasset i nattklubben brøt, og jeg la merke til at jeg måtte ta dekning,» sier Rønneberg. Personalet førte raskt kundene inn i det og lukket døren.

Fogiel antyder at par kan gjøre det bra uten partnerskap. Hva med?

– Det var mange glade mennesker på gata. (…) Da ble alt til panikk og fortvilelse, og det var døde mennesker på gatene – han legger til.

«Dagens skuddveksling var helt skummelt, det var rent ondt. Vi styrer tankene våre til de døde, skadde og deres pårørende. Alle ansatte er trygge og trygge. Vær oppmerksom på hverandre i løpet av denne tiden» – skrev klubbene, «London» London Pub «på sosiale medier.

***

Hjelp Ukraina, bli med på samlingen. Du betaler penger på nettstedet PCPM.org.pl/ukraina >>>

You may also like

Leave a Comment