Home » Over 500 barn fra 18 barneskoler i Jarocin kommune skal lære å skate og svømme

Over 500 barn fra 18 barneskoler i Jarocin kommune skal lære å skate og svømme

by Gunnar Garfors

Over 500 barn fra 18 barneskoler i Jarocin kommune skal lære å skate og svømme

| Foto Kommune Jarocin

Det er et prosjekt rettet mot ulike grupper av innbyggere, organisasjoner, foreninger, institusjoner, gründere, ledere, frivillige organisasjoner og embetsmenn.

«Det skal bidra til å forbedre livskvaliteten til innbyggerne, påvirke det som skjer i Jarocin og villig delta i samfunnets liv» – leser vi i Jarocin kommunekontor.

Jarocińska helseakademi har startet

Et av elementene i prosjektet er Jarocin Academy of Health, der det gjennomføres skøyteklasser og Svømmetimer for studenter.

Svømme- og skøyteundervisning frem til 1. april, men det er ikke alt

Ervervet Finansiering fra det norske fondet fikk utvide aksjonsradiusen og fjerdeklassinger fra alle offentlige og private barneskoler – totalt 525 av 18 institusjoner – begynte også å lære å svømme og skøyter

Undervisningen startet i midten av februar og avsluttes 1. april. Svømmetimene starter igjen etter denne datoen. Kommunen stilte 100 000 til disposisjon til dette formålet. zloty.

Jarocińska helseakademi vil også inkludere fysiske aktiviteter for eldre og personer med helseproblemer. Økter gjennomføres av fysioterapeuter og konsultasjoner med leger: internleger, diabetologer og ernæringsfysiologer.

Kjære internettbrukere. Å kommentere, diskutere, krangle, utveksle ideer – det er det forumet vårt er for og muligheten til å legge til kommentarer. Vi ber imidlertid om en objektiv diskusjon for å avstå fra gjensidige fornærmelser, ærekrenkelser mv. La oss respektere hverandre.

You may also like

Leave a Comment