Home » Over 700 deltakere på Next Generation ’23-turneringen i Wrocław

Over 700 deltakere på Next Generation ’23-turneringen i Wrocław

by Gunnar Garfors

Next Generation ’23-turneringen spilles 4. og 5. februar på fotballarenaen med kunstgress i Football Arena Wrocław. Totalt 70 lag, over 700 spillere og rundt tusen foreldre og fans vil delta i konkurransen i 2012-2015 (hvert år separat).

På hver av turneringene spiller unge fotballspillere minst 8 14-minutters kamper, som sammen med tiden lagt til av dommerne, gir nesten 2 timers spilletid med lag som de ikke kan møte hver dag fordi på Next Generation ’23-turneringen , team tar ut 4 voivodskap – Dolnośląskie, Wielkopolskie, Opolskie og Śląskie. Totalt skal de spille over 270 kamper.

Spillet skal spilles i henhold til PZPN-foreningen, som har som mål å forberede spillere på fremtidige og nåværende forbundsorganiserte spill og utvikle vaner som gjør det lettere å fokusere på spillerutvikling. Kategoriturneringen Orlik vil bli avholdt på grunnlag av lagscoring, mens det i Żaks år ikke vil være lagscoring – arrangørene vil fokusere på at lagene skal spille så mange kamper som mulig mot motstandere av tilsvarende idrettsnivå.

Vinnerlagene mottar medaljer og cuper, og i kategorien Żak mottar hver unge fotballspiller en gullmedalje. I tillegg vil de fremragende spillerne som er valgt ut av juryen i hver kategori motta ikke-kontante premier og minnestatuetter.

Gjennom hele turneringen vil unge fotballspillere ha tilgang til varm te, vann og sunn fruktsnacks.

Det er en serie med turneringer – en uke før den samme Next Generation ’23-turneringen også arrangeres i Legnica. Det er imidlertid forskjellig i antall: over 40 lag, 450 spillere, rundt tusen tilskuere, 150 kamper.

Det skjer i Polen og i verden – les videre i.pl

reklamemateriell for partnere

You may also like

Leave a Comment