Home » Overføringer. Zdenek Ondrasek i Norge. Han hadde muligheten til å returnere til Vistula

Overføringer. Zdenek Ondrasek i Norge. Han hadde muligheten til å returnere til Vistula

by Thure Lindhardt

Den 32 år gamle spissen var på jakt etter en klubb fra begynnelsen av august – han ble blant annet nevnt i sammenheng med Lech Poznań, men Roko Baturina ble valgt ut der. Dagen før overgangsvinduet i Europa stengte, signerte Ondrasek en ettårsavtale med norske Tromsø IL.

I slutten av juni gikk Ondraseks kontrakt med tsjekkiske Viktoria Pilzno ut, som han spilte 36 kamper for og scoret 7 mål i sesongen 2020/21. På det tidspunktet var det ifølge media en mulighet til å returnere til Wisła Kraków. Imidlertid bestemte den syv ganger representanten for Tsjekkia å flytte til Romania, til FCSB (tidligere Steaua Bucuresti).

Der likte Ondrasek imidlertid klubbens president, Gigi Becali, som personlig tok beslutningen om å si opp kontrakten med spissen. Han betalte ham også et sluttvederlag på 200.000. Euro.

I 2016-2018 var Zdenek Ondrasek Wisła Krakóws spiss, som han scoret 21 mål for på 71 kamper. Spesielt i den siste fasen av spillet i Krakow ble han beundret av fansen – gitt klubbens vanskelige situasjon og mange måneder uten utbetalinger, bestemte han seg for å spille for Wisła og scoret mange viktige mål for dem. I desember 2018 ble hans flytting til FC Dallas bekreftet.

You may also like

Leave a Comment