Home » Overgangsprat – Real Madrid tar på seg siste trekk fra Erling Haaland midt i Manchester City – Reuters

Overgangsprat – Real Madrid tar på seg siste trekk fra Erling Haaland midt i Manchester City – Reuters

by Gunnar Garfors

Sommerens overgangsvindu nærmer seg med stormskritt og det går mange rykter om hvem som skal hvor. Transfer Talk gir deg det siste innen rykter, oppholdssted og selvfølgelig virksomhet gjort!

TOP STORY: Madrid gjør Haalands siste trekk

Real Madrid ønsker å hente inn den ettertraktede spissen fra Borussia Dortmund i siste liten Erling Haland etter at Manchester City har økt interessen de siste ukene, skriver Sport.

Det er rapportert at LaLiga-gigantene har sett på den 21 år gamle norske stjernen De hvite er opptatt av å svare på Pep Guardiolas forsøk på å overtale ham til å bli med i Premier League.

Akkurat som de to sidene skal møtes i Champions League-semifinalene senere denne måneden, vil de to klubbene også kjempe om å signere Haaland.

Haaland holdt kortene tett til brystet om hvor fremtiden hans kan ligge. Likevel konsentrerer BVB seg om FC Salzburgs satsing Karim Adeyemi Som erstatning for Haaland forventes den tyske klubben å miste sin stjernespiss til tross for tidligere forsøk på å beholde ham.

Haaland har scoret 25 mål på like mange kamper i alle konkurranser for Dortmund denne sesongen, inkludert to i søndagens 6-1 Bundesliga-seier over Wolfsburg.

– Strøm ESPN FC daglig på ESPN+ (kun USA)
– Du har ikke ESPN? Tilgang umiddelbart

PAPIR SLADDER

– Manchester Uniteds vaktmestersjef Ralf Rangnick snakket om Manchester Uniteds fremtid Cristiano Ronaldo etter å ha scoret hat-trick i de røde djevlenes 3-2-seier over Norwich City i Premier League lørdag ettermiddag. Som sitert av Manchester kveldsnyheterPå spørsmål om den 37 år gamle forwardens fremtid på Old Trafford, sa han: «Det er til syvende og sist ikke min avgjørelse. Cristiano har ett år igjen av kontrakten, det blir en avgjørelse den nye treneren tar. , med styret. »

– Marseille forbereder seg på å avverge interessen fra Villarreal og Sevilla Amine Harittilsvarende fotmarked. 24-åringen er på lån til Ligue 1-siden og den siste rapporten viser at de allerede er i samtaler med Schalke for å gjøre oppholdet permanent. Harit har spilt 24 kamper for Marseille denne sesongen og scoret seks mål.

– Carlo Ancelotti sa det Luke Modric vil avslutte karrieren i Real Madrid. Den 36 år gamle midtbanespillerens kontrakt går ut i sommer og snakker om den nåværende situasjonen mellom LaLiga-siden og Modrics representanter, som sitert av Fabrice RomanoHan sa: «Modric vil avslutte karrieren her i Real Madrid. Jeg vet ikke når, men det vil skje. Det er ideen til klubben og Luka. »

– Fremtiden til Barcelona-spissen Martin Braithwaite kan bli tydeligere med rapporter om at to klubber viser interesse for La Liga. overføringsmarkedet avslører at Valencia og Celta Vigo vurderer å gjøre et trekk for den 30 år gamle danske landskampen som fant seg utenfor manager Xavi Hernandez sine planer. Det er rapportert at han ville være villig til å slutte seg til begge interesserte sider, selv om det ikke er gitt noe offisielt tilbud ennå.

– Inter Miami CF planlegger et bud Sergei Ramos en toårig skriftlig kontrakt Ekrem Konur. Den 36 år gamle midtstopperen har ikke levd opp til forventningene i Paris Saint-Germain siden han forlot Real Madrid i fjor sommer. denne sesongen.

You may also like

Leave a Comment