Home » «Overheid laat hardwerkende Nederlander betale for leieøkonomi»

«Overheid laat hardwerkende Nederlander betale for leieøkonomi»

by Catherine Monroe

Je hever ongetwijfeld notert ved bensinpumpen i sannsynligvis også ved kassen varebil supermarkedet, staten ved energiregningen: de pris zijn hoger. Gjennomsnittlig 7,6 prosent høyere enn for ett år siden. Det vil være noen endringer i fremtiden, presidenten i Klaas Knot van De Nederlandsche Bank på dagen i programmet Buitenhof. Den økte inflasjonen er vart i henhold til den siste sommeren i 2023, og kanskje langt lenger.

Forventet inflasjonsord for overskytende beløp, inntil 60 prosent, beregnes for de aktuelle energiprisene. I tillegg vil vi også ha internasjonal varestrøm som et resultat av korona-pandemien: «Det overdimensjonerte del av inflasjonen kommer ut i det utenlandske, kan vi ikke så mye å gjøre,» aldus knot the situation wel « buitengewoon zorgelijk» navn:

«Så snart du kommer innover landet, bør du i første omgang tenke på det som noe som er kjent for samarbeidet midt i Nederland. Spesielt også de Koopkraft for de Nederlander med en liten børs som du vet hva som er en større del av budsjettet som er best for varer – mat, energi – det er veldig hardt for prisene sine.»

Pengene strømmer direkte til landets leverandører, gjennom import av olje og gass til for eksempel. Det følge av dette er at Nederland samler dårlig blir, viser Knot, slik at de offentlige ikke zomaar alle kan kompensere for den reduserte Koopkraften: «En enn de offentlige velgerne om det for en bestemt gruppe skal kompenseres, og det vil bli kompensert for en annen gruppe. enda større gaat.»

Boksen 3-debakel
I den andre kammaren diskuterte ein tid stramt om belastningen på formuen, eller betre sagt: det har vore ikkje inkludert i Nederland, vil ha krefter i nauwelijks belastet. Og i fjor var det en bruk av metoden for retur i boks 3 (boksen ble lagret i kvitteringene med en formue på opptil 50 000 euro som belastes) onterecht hva. Uttalelsen betyr at Belastingdienst hundretusener og mulig har et stort antall nederlandske penger som må betales tilbake. Kostnad: rundt 4 millioner euro. Pengene må betales på forhånd i henhold til Klaas Knot kan holdes best mulig med hensyn til formuesbeskatning:

«Elke myndigheter har tatt for å kunne utføre et sikkert beløp som kreves. Det er kun forskjellige oppførselsmåter og måten du har det på sier også noe om typen økonomi og typen land som du egentlig vil være. Ettersom jeg vet at det er noen skattemidler vandaan en ik vergelijk dat met ons omringende land, så vil det være relativt lite belasting uit de vermogenbelasting op particulate, så vil det være relativt lite belasting – ja pengene må ha blitt hentet – uit de inntektsbelastning. Du kan si at du kan se at andre land har samme rentenierseconomie aan som han har vært der, men det betyr faktisk at «den hardtarbeidende enden av Nederland» har vært der i det siste.»

You may also like

Leave a Comment