Home » Oversikt over idrettsarrangementer, fredag ​​24. februar kl. 22.00

Oversikt over idrettsarrangementer, fredag ​​24. februar kl. 22.00

Her er en oppsummering av sportsnyhetene:

Iga Świątek beseiret amerikanske Cori “Coco” Gauff 6-4, 6-2 i semifinalen i WTA 1000 hard-court tennisturnering i Dubai (2,8 millioner dollar premiepott). Hennes neste rival på lørdag blir tsjekkiske Barbora Krejcikova.

xxx

Hubert Hurkacz, seedet nummer én, har nådd semifinalen i ATP innendørsturnering i Marseille (premiepenger 707,5 tusen euro). I en spennende kvartfinalekamp beseiret den polske tennisspilleren svenske Mikael Ymer 6:3, 3:6, 7:6 (8:6) og forsvarte matchpoenget i tie-break. Hans neste motstander blir kasakhiske Alexander Bublik.

xxx

Det svenske laget Djurgardens IF blir Lech Poznańs rivaler i 1/8-finalen i Football Conference League. Det avgjorde trekningen fredag ​​i Nyon. Første etappe finner sted i Polen 9. mars, med andre etappe en uke senere.

xxx

Fem polakker gikk videre til konkurransen i normalbakken i Planica lørdag som en del av FIS Nordic World Ski Championships. Slovenias Anze Lanisek vant kvalifiseringen. Dawid Kubacki ble nummer åtte, Piotr Żyła nummer 10, Kamil Stoch nummer 11, Paweł Wąsek nummer 15 og Aleksander Zniszczol nummer 23.

xxx

Kampen mot Albania i EM 2024-kvalifiseringen som er planlagt til 27. mars vil finne sted på PGE Narodowy, bekreftet det polske fotballforbundet fredag. Operatøren av anlegget kunngjorde den dagen at stadion var et trygt sted, ifølge eksperter.

xxx

Andreseedet Daniil Medvedev og Andy Murray vil spille i finalen i ATP-turneringen i Doha. Den russiske tennisspilleren beseiret kanadiske Felix Auger-Aliassime 6:4, 7:6 (9:7), briten vant med tsjekkiske Jiri Lehecka 6:0, 3:6, 7:6 (8:6).

xxx

Gyda Westvold Hansen fra Norge vant gullmedaljen under det nordiske verdensmesterskapet på kombinert ski i Planica, Slovenia. Sølv gikk til tyske Nathalie Armbruster, bronse til japanske Haruka Kasai. Joanna Kil fra Polen avsluttet konkurransen på 19. plass.

xxx

Nordmannen Simen Hegstad Krueger vant 30 km kombinert under nordisk verdensmesterskap på ski i Planica, Slovenia. Hans landsmenn Johannes Klaebo og Sjur Roethe var også på pallen. Sebastian Bryja ble lapet.

xxx

Den polsk-promoterende yachten I Love Poland ble det andre monoskroget som fullførte den karibiske regattaen, kunngjorde Temistokles Brodowski fra Polish National Foundation, som eier båten, fredag.

xxx

Nederlenderen Dylan Groenewegen (Team Jayco AlUla) har vunnet etappe 5 av UAE Tour-sykkelrittet i De forente arabiske emirater. EF Education-EasyPosts Łukasz Wiśniowski tok 98. plass. Belgiske Remco Evenepoel (Soudal-Quick Step) forble lederen.

xxx

Jan-Krzysztof Duda trakk i 8. runde av stormesterturneringen WR Chess Masters i Düsseldorf for syvende gang på rad, denne gangen med Black og medleder Dommaraju Gukesh fra India. En dag før slutt deler polakken plassene 6-10 med en prestasjon på 3,5 poeng.

xxx

Mateusz Nycz ble nummer 20 i Epee World Cup i Heidenheim, Tyskland. Japaneren Koki Kano vant.

xxx

Polske fektere vant tre medaljer ved europamesterskapet for kadetter (under 17 år) i Tallinn. Sist på pallen var fekterne, som ble nummer to i lagturneringen.