Home » Ozzy Osbourne kansellerte Europaturné ⋆ MetalNews.pl

Ozzy Osbourne kansellerte Europaturné ⋆ MetalNews.pl

by Gunnar Garfors

Sagaen om Ozzy Osbourne og siste del av avskjedsturnéen hans har dratt ut i flere år. Sangeren planla å spille de siste dusin konsertene i Europa i 2019 og deretter spille i hjembyen Birmingham for siste gang. Disse planene ble imidlertid hindret mange ganger av helseproblemer. Og dessverre kommer ikke disse konsertene til slutt.

LESE:

Ozzy Osbournes helse hindrer ham i å turnere

Den berømte «Mørkets prins» kunngjorde via en uttalelse publisert på sosiale medier at han måtte gi avkall på alle sine kommende konserter på grunn av sin dårlige helse. Du kan også lese mellom linjene at Ozzy trolig vil si farvel til liveopptredener. Sangeren skrev at han for tiden er overveldet av å turnere mellom byer/land.

Det er sannsynligvis noe av det vanskeligste jeg noen gang har hatt å si til mine lojale fans. Som dere sikkert alle vet var jeg for fire år siden i en alvorlig ulykke som skadet ryggraden min. Mitt hovedmål gjennom årene har vært å komme tilbake på scenen. Stemmen min er fin for tiden, men etter tre operasjoner, en stamcellebehandling, mange fysioøkter og en HAL-behandling er jeg fortsatt fysisk svak. Jeg er virkelig ydmyk over å vite at dere alle tålmodig har ventet på billetter til disse showene, men jeg har måttet konkludere med at jeg fysisk ikke er i stand til å spille de kommende showene i Europa og Storbritannia. Jeg orket ikke all denne reisingen nå. Tro meg, det dreper meg virkelig at du kommer til å bli skuffet over meg. Jeg trodde aldri mine turnédager skulle ende slik. Teamet mitt vurderer for tiden hvordan jeg kan prestere uten å måtte reise mellom land og byer. Jeg vil takke familien min, teamet mitt, hele mannskapet mitt, mine mangeårige venner og selvfølgelig fansen min. Jeg elsker dere alle…

Ozzy Osbourne

Vel, det er fristende å sitere en nettklassiker her – «som om en mann visste, men ble lurt». Og på den ene siden er det trist å høre at vi sannsynligvis ikke kommer til å kunne se og høre Ozzy live igjen. Men på den annen side, hvis tilbakekomsten til turneen skulle forverre sangerens (allerede skrantende) helse, så er det ingenting som tynger ham ned. Ozzy, bli frisk snart!

Kilde: Ozzy Osbournes sosiale medier
Foto. facebook.com/ozzyosbourne/

You may also like

Leave a Comment