Home » På grunn av en uhelbredelig sykdom avslutter Bruce Willis sin filmkarriere

På grunn av en uhelbredelig sykdom avslutter Bruce Willis sin filmkarriere

by Connie Nielsen

Bruce Willis, en kjent actionfylt filmskuespiller, tar farvel med Hollywood i en alder av 67 og forlater skuespillerbransjen helt, melder The Guardian.

Innholdet fortsetter etter visning

reklame

Bruce Willis tok sin karrierebeslutning etter å ha blitt diagnostisert på nytt med afasi, en sykdom som utvikler seg fra skade på hjernebarken og påvirker tale. Afasipasienten snakker ikke sitt eget språk og kan ikke forstå hva andre sier.

Skuespillerens familie har gitt ut en uttalelse som sier at Willis har bestemt seg for å forlate filmindustrien fordi taleforstyrrelser har påvirket hans kognitive evner. Uttalelsen sa at han hadde en historie med helseproblemer, men å bli diagnostisert med afasi gjorde at han bestemte seg for å trekke seg.

«Dette er virkelig en utfordrende tid for familien vår. Vi setter stor pris på din kjærlighet, medfølelse og støtte. Vi opplever alle dette i familier, men vi ønsket også å fortelle fansen fordi vi vet hvor mye han betyr for dem. Som Bruce sier vi lever så langt!» som uttrykt i meldingen.

De vanligste årsakene til afasi er alvorlige hodeskader, hjerneslag, hjernesvulster eller demens. Demens rammer hovedsakelig personer over 65 år.

Bruce Willis ble verdensberømt som thrillerskuespiller på 80-tallet, men han har også prestert bra i andre sjangre. Med filmserien «Hard Nut» oppnådde Willis høyeste status innen actionfilm.

Han er to ganger gift med en far til fem barn. Willis giftet seg med skuespillerinnen Demi Moore i 1987. Ekteskapet varte i 13 år, i løpet av denne tiden ble det født tre døtre, hvorav den eldste – Rūmer – fortsetter familietradisjonen og er skuespiller.

Selv før sammenbruddet av den første familien, la skuespilleren ikke skjul på at han følte seg en fiasko i denne forbindelse. «Jeg mislyktes,» sa Willis om familieulykken. Dette hindret ham ikke i å opprettholde et veldig godt vennskapsforhold til Demi Moore gjennom hele livet.

Willis var tilstede i Moores bryllup med skuespilleren Ashton Cascher (det forholdet er lenge ventet), og Moore var gjest i Willis bryllup med modellen Emma Hemming. Heming fødte ytterligere to døtre. Familien bor i Brentwood, Los Angeles.

You may also like

Leave a Comment