Home » På neste sesjon vil senatet vurdere lovene som ratifiserer Sverige og Finlands inntreden i NATO – RadioMaryja.pl

På neste sesjon vil senatet vurdere lovene som ratifiserer Sverige og Finlands inntreden i NATO – RadioMaryja.pl

by Catherine Monroe

På neste sesjon vil Senatet behandle lovene for å ratifisere Sveriges og Finlands NATO-tilslutning, sa senatsmarskalk Tomasz Grodzki fredag.

Den 46. tredagers sesjonen i Senatet i Republikken Polen begynner 20. juli kl. 11.00

Som marskalk Tomasz Grodzki sa, på neste sesjon vil Senatet vurdere lovene som ratifiserer Sveriges og Finlands tiltredelse til NATO. De vil bli behandlet i begynnelsen av sesjonen 20. juli.

Torsdag vedtok Sejmen to lover: om ratifisering av protokollen til den nordatlantiske traktaten om tiltredelse av kongeriket Sverige og – analogt – Finland. De samtykker i ratifiseringen av protokollen til den nordatlantiske traktaten om tiltredelse av kongeriket Sverige og Finland, undertegnet i Brussel 5. juli 2022, av presidenten for republikken Polen. [czytaj więcej].

Tirsdag, i nærvær av den finske utenriksministeren Pekka Haavisto og Sveriges utenriksminister Ann Linde, signerte NATO-ambassadørene tiltredelsesprotokollene til Finland og Sverige ved Alliansens hovedkvarter i Brussel. På denne dagen var Danmark, Norge og Island de første NATO-landene som ratifiserte Sverige og Finlands tilslutning til NATO. Det samme gjorde den kanadiske regjeringen tirsdag.

MOS

You may also like

Leave a Comment