Home » På Netflix og Prime Video: 2 flotte serier å se i kveld

På Netflix og Prime Video: 2 flotte serier å se i kveld

by Peter Østbye

Vi må alle ombestemme oss nå, og en god film eller serie å oppdage på Netflix eller Amazon Prime Video er ofte nok! For å hjelpe deg med å velge, anbefaler CNET France to strålende serier som finnes i katalogene til disse SVOD-strømmeplattformene som garantert vil gi deg en flott kveld.

Prøv Amazon Prime Video gratis >

Denne torsdagen anbefaler CNET France serien sherlock og innskudd.

Hvilke serier kan du se i kveld på Netflix og Amazon Prime Video?

En strålende tilpasning med Benedict Cumberbatch: Sherlock (Prime Video)

Sammendrag

Denne serien forteller eventyrene til Sherlock Holmes og hans lojale sidekick Doctor Watson, transponert til vår tid, inn i det 21. århundre…

Meningen til CNET Frankrike

Tilpasning av Sir Arthur Conan Doyles ikoniske helt fra 1887-serien sherlock bringer detektiven og detektiveksperten inn i vår tid og gir hans undersøkelser en moderne, teknologisk og enestående dimensjon.

Laget av Mark Gatiss og Steven Moffat, som allerede jobber med den vellykkede omstarten av serien Doctor Whoog gjeldende serie Dracula på netflix, sherlock er en smart og nyskapende nytolkning av den viktorianske helten. Serien tar opp de mest kjente intrigene, revitaliserer dem i lys av dagens teknologier – rettsmedisinsk medisin, mobiltelefon… -, med noen flere visuelle funn (spesielt når Sherlock tenker) og angriper en skråstilt kultpreget positur på sin hovedpersonen.

I 4 sesonger og 15 små episoder, sherlock lider ikke av noen reell nedetid, og historiene som er over hundre år gamle er fortsatt like effektive som alltid. Serien er også og fremfor alt verdt å se på grunn av sin sentrale duo og det merkelige vennskapet mellom detektiven og hans trofaste Watson, som blir det virkelige midtpunktet i serien ved flere anledninger.

Endelig serien sherlock En sann nytelse å se eller se igjen, den vil fascinere deg med sin rytme, gripende historie og gylne rollebesetning med Benedict Cumberbatch i hovedrollen. En serie… elementær.

  • Se traileren til serien:

A Brilliant Political Drama: Borgen (Netflix)

Sammendrag

Birgitte Nyborg og hennes parti skapte overraskelse i stortingsvalget og tok ledelsen. En posisjon som lar henne forhandle med rivaliserende parter… og til slutt bli Danmarks første kvinnelige statsminister. Begynnelsen på et nytt eventyr for henne og landet, på godt og vondt.

Meningen til CNET Frankrike

du elsket korthus ? serie innskudd er definitivt laget for deg. Mindre kynisk, mer pragmatisk og mer konkret stiller den danske serien spørsmålstegn ved maktens virkelighet og vanskeligheten ved å være en «ekte» og ærlig person i den politiske verden.

Men serien stopper ikke der, og dekker mange fascinerende emner gjennom sine 3 sesonger og 30 episoder: kvinnens plass i en manns verden, mediespillet, kontroversene, publikums fantasier, innvirkningen på privatlivet. .. Fint vevd billedvev av historier, med en gripende rytme og mange og subtilt skrevne karakterer.

innskudd («Slottet»setet for det danske parlamentet) er et lærerikt og nøyaktig portrett av en politisk verden som vi blir bedre kjent med (Svart baron er et annet godt eksempel) og til et land som blir sett på som eksemplarisk.

Selv om serien er noen år gammel nå (den ble laget i 2010), er den fortsatt relevant og det kan være lurt å ta igjen ettersom en fjerde sesong allerede sendes i Norge og for tiden slippes i 2022 på Netflix.

  • Sjekk ut seriens studiepoeng:

Abonner på Netflix >

You may also like

Leave a Comment