Home » «Paade-Mode»: en karrierevei fra banken i banken til barneklesbutikken

«Paade-Mode»: en karrierevei fra banken i banken til barneklesbutikken

by Gunnar Garfors

For mer enn et tiår siden forlot Linda Raituma sin gode posisjon innen finans og forsikring for å satse på nye utfordringer ved å grunnlegge sitt eget selskap, SIA Paade Mode, som produserer barneklær. Nå har selskapet vunnet sin plass i forskjellige land i verden.

Før han grunnla selskapet jobbet Raituma med finans og forsikring i mer enn 10 år, og hadde både stillingene som markedssjef og utviklingssjef i Swedbank. «Karrieren min var veldig vellykket og veletablert, så det virket rart at jeg bestemte meg for å endre det til noe som ble oppfattet som mer utfordrende – jeg ble leder av AAS» Balta «Retail Customer Service Network,» sier hun.

Velg din egen

Det var en dristig forandring, men i denne stillingen måtte jeg møte ulike utfordringer og frustrasjoner, så det å ha et barn fikk meg til å stoppe og bestemme meg for å starte min egen bedrift. «Før det levde jeg med tanken om at jeg skulle ha mitt eget produksjonsselskap for å gi noe til Latvia. Jeg tror selvfølgelig at jeg kan gjøre hva som helst, jeg får alt selv om jeg var ferdig med min forrige jobb.- Jeg kan produsere hva som helst, også fyrstikker, sier hun. Det ble besluttet å opprette Paade Mode, en familiebedrift, uten investorer, med det harde arbeidet til grunnleggerne, sine egne investeringer og sine egne sparepenger.

You may also like

Leave a Comment