Home » Panasonic MZ2000 er definisjonen på en premium OLED-TV

Panasonic MZ2000 er definisjonen på en premium OLED-TV

by Peter Østbye

Panasonic MZ2000 TV er fremfor alt et mesterlig bilde

La oss starte med bildekvaliteten, som er en av hovedfordelene med Panasonic MZ2000 TV. Bruken av OLED-paneler i Master OLED PRO Cinema Size-teknologien garanterer et bilde med høyeste lysstyrke, som reflekteres i eksepsjonell kontrast og fargedybde. Denne TV-en gir ekte filmkvalitet til hjemmet ditt – og det er ingen overdrivelse.

Husk at OLED-paneler er preget av at hver piksel på skjermen sender ut sitt eget lys. I motsetning til tradisjonelle LED-TV-er, krever ikke OLED bakgrunnsbelysning. Dette oppnår utmerket kontrast ettersom pikslene kan slås helt av, og eliminerer «halo-effekten» og muliggjør absolutt svart. Dette forklarer den utrolige bildekvaliteten og fargedybden som tiltrekker seg oppmerksomheten til mange film-, spill- og HDR-innholdelskere.

En annen viktig funksjon ved OLED er dens raske pikselresponstid, noe som gjør den perfekt for dynamiske bilder som actionfilmer eller videospill. Mangelen på lag ved endring av piksler sikrer jevnere og mer presis respons på bevegelser, noe som er avgjørende for spillere. I tillegg har OLED-paneler et bredt spekter av farger, slik at de kan vise lyse og intense farger. Store visningsvinkler garanterer komfortabel visning fra hvor som helst i rommet uten å ofre bildekvaliteten.

Videre, i tilfellet med Panasonic MZ2000, er hjernen til TV-en HCX Pro AI-prosessoren, som hele tiden analyserer bildeparametrene og justerer fargetroskap, kontrast og klarhet, noe som betyr at den faktisk leverer noen av de beste parametrene i sin klasse.

Les mer nedenfor

Denne OLED-en vil overraske oss.  Panasonic kunngjør flaggskipet MZ2000

La oss ikke glemme HDR

Panasonic MZ2000 har også omfattende kompatibilitet med HDR-formater (High Dynamic Range), noe som betyr at TV-en leverer den høyeste bildekvaliteten uansett signalkilde. Den støtter alle store HDR-formater som Dolby Vision, HLG, HDR10 og det adaptive HDR10+-formatet. Lysstyrke og farger er optimalisert scene for scene for å sikre at hvert bilde ser best ut.

En annen nyvinning er Dolby Vision IQ-teknologi, som tilpasser bildet i sanntid til lysforholdene i rommet. Uansett om vi ser på TV en lys dag eller midt på natten med lysene av, er bildet alltid optimalt tilpasset omgivelsene og sørger for god farge- og kontrastkvalitet – og derfor komfort.

Alt har nå kunstig intelligens – og det er tilfellet her også!

Det virkelige høydepunktet til denne modellen er imidlertid Auto AI-funksjonen. Det er et intelligent verktøy som hele tiden analyserer det tilførte signalet og justerer bilde- og lydparametrene. Uansett om vi ser på en sportsbegivenhet (Champions League, Ekstraklasa, Iga Świąteks tenniskamp eller hva som fanger våre øyne), en film, en serie, til og med en konsert eller annet innhold, justerer TV-en alltid innstillingene intelligent og garanterer optimalt bilde og lyd. Dette betyr at vi ikke trenger å fikle med innstillingene manuelt – alt vi trenger å gjøre er å sette oss foran MZ2000 og slå på innholdet etter eget valg.

Filmskapermodus, det vil si ekte og riktig filmvisning

For filmelskere tilbyr MZ2000 TV den allerede kjente Filmmaker-modusen – men her har vi å gjøre med en ny generasjons versjon med intelligent gjenkjennelse. Dette er en flott funksjon for de som ønsker å se favorittfilmene sine slik regissøren hadde tenkt. Takket være intelligent deteksjon justerer TV-en fargetemperaturen og lysstyrken i omgivelsene, og sikrer at hver film forblir tro mot skaperens visjon under alle forhold. For noen er det bare et tillegg, for andre er det en ekte åpenbaring.

TV kompatibel med Netflix

Det som også er veldig interessant: Panasonic MZ2000 er en TV som fungerer med… Netflix. Den støtter Netflixs Adaptive Calibrated Mode, som sikrer bildekvalitet i samsvar med skapernes intensjoner. I tillegg justerer omgivelseslyssensoren automatisk skjermen etter lysforholdene i rommet, slik at vi alltid kan nyte bildet i samsvar med skapernes intensjoner.

Ikke bare et bilde. Hva med lyden?

Panasonic MZ2000 tilbyr ikke bare et utmerket bilde – tross alt er lyden i tillegg til skjermen viktig. Panasonic tilbyr 3D-surroundlyd i denne modellen som får oss til å føle at vi er midt i handlingen. Det unike 360° Soundscape Pro-lydsystemet med oppover- og sidetenkende høyttalere støtter Dolby Atmos-standarden, som gjør lyden realistisk og sikrer en ekte kinoopplevelse – spesielt siden Technics også var involvert i lyden.

My Home Screen 8.0, en ny versjon av TV-systemet

Panasonic MZ2000 tilbyr også My Home Screen 8.0. Dette er en ny versjon av TV-operativsystemet som sikrer enda større tilgjengelighet og brukervennlighet av Smart TV. Nå kan vi tilpasse startskjermen ved å feste favorittappene våre til startskjermen for å gjøre det enklere å få tilgang til favorittinnholdet og appene våre, samt innstillinger. Dette er en løsning som gjør navigering rask og praktisk.

My Scenery-funksjon og talekommandoer

My Scenery-funksjonen er også verdt å nevne. For å skape det rette miljøet for avslapning eller konsentrasjonsøyeblikk, for eksempel når du spiller online spill, tilbyr MZ2000 TV funksjonen My Scenery. Vi kan velge personlige bilder og videoer som passer vårt humør og behov på et bestemt øyeblikk.

Panasonic MZ2000 tilbyr også stemmestyring av TV-en takket være Google Assistant og Alexa fra Amazon. Dette gjør at vi enkelt kan kontrollere funksjonene til enheten ved hjelp av talekommandoer via fjernkontrollen. Dette gjør TV-en enklere å bruke, gir raskere tilgang til favorittinnholdet ditt og gjør det enklere å søke.

Spillerne vil også finne noe for seg selv

Panasonic MZ2000 er også en TV som er perfekt for spillere. Game Mode Extreme er en løsning som minimerer signallag, og sikrer rask og flytende spilling. HDMI 2.1-standarden støtter HFR (High Frame Rate) og VRR (Variable Refresh Rate), som sikrer en jevn spillopplevelse og oversettes til «ekte jukser».

Spillkontrollbrett-funksjonen lar deg intuitivt konfigurere spillinnstillinger, slik at du kan skreddersy spillingen etter dine preferanser. Modellene i MZ2000-serien støtter også AMD FreeSync Premium-teknologi og er kompatible med NVIDIA G-SYNC, noe som resulterer i enda mer oppslukende spilling på de nyeste spillenhetene.

En viktig funksjon for fans av klassisk TV

Hvis du fortsatt bruker en tradisjonell TV, er Panasonic MZ2000 noe for deg. Den er utstyrt med en Penta-tuner som støtter flere signalkilder, inkludert IPTV og TVIP. Så vi kan se favorittprogrammene våre uten problemer.

Mesterlig design

Panasonic MZ2000 er tilgjengelig i tre størrelser: 55, 65 og 77 tommer. TV-en er ekstremt tynn, med kun en liten fortykkelse på baksiden, noe som påvirker lydkvaliteten, så det er verdt å inngå et «kompromiss». Rammene er ekstremt tynne og bare på bunnen er det en svart stripe med sølv Panasonic-skrift, som ser veldig bra ut. Hvis du ikke har plass til å henge TV-en, trenger du ikke bekymre deg for mye – settet inkluderer et solid og roterende stativ som garanterer komfort og bekvemmelighet på enhver kommode og i alle rom. Panasonic MZ2000 ser veldig solid ut.

Sammendrag

Panasonic MZ2000 TV står for luksus, kvalitet og utmerket design. Takket være ytelse, bilde, surroundlyd og smarte funksjoner, er det et godt valg… for nesten alle. Denne TV-en oppfyller de høyeste kravene og sikrer en uforglemmelig opplevelse når du ser på filmer, serier og videospill. Det er en filmopplevelse hjemme hos oss.

Artikkelen er laget i samarbeid med Panasonic

You may also like

Leave a Comment