Home » PAP MediaRoom: dekning av de viktigste forretningsbegivenhetene i Polen

PAP MediaRoom: dekning av de viktigste forretningsbegivenhetene i Polen

by Gunnar Garfors

I krisetider forårsaket av Russlands aggresjon mot Ukraina, har økonomiske spørsmål blitt hovedtemaet for nesten alle etterretningstjenester. Stigende priser på drivstoff, varer og tjenester, samt inflasjonsfremkallende faktorer er saker som interesserer alle polakker. Derfor, redaktør PAP Media Room delta på de viktigste forretningsarrangementene i Polen og dekke diskusjoner om sentrale forretningsspørsmål.

– «Vi er i Karpacz på Economic Forum, European Economic Congress i Katowice, vi følger også Impact Panels i Poznań. Vi skriver om emner som interesserer de fleste lesere, for eksempel: B. drivstoffpriser, energiuavhengighet, utvikling av fornybare energikilder, utvidelse av polsk industri eller banksektorens funksjon» – sier Anna Piotrowska, leder for medieserviceteamet.

– «Mens vi jobber for våre kunder – de største aktørene fra nesten alle økonomisfærer – dekker vi også pressekonferanser om interessante hendelser. Vi skriver om rapporter, prestasjoner og rekorder som er brutt i polsk økonomi» – legger Anna Piotrowska til.

Samtidig understreker han at pålitelige tekster i de fleste tilfeller også er ledsaget av videomateriale. De er vanligvis et sammendrag av hovedpunktene i emnet som diskuteres.

– «Vi ønsker at pålitelig og velskrevet tekstmateriale skal ledsages av like profesjonelt visuelt materiale» – sier Anna Piotrowska.

Tekstene og videoene utarbeidet av medietjenesteteamet er tilgjengelig for gratis nedlasting på nettsiden PAP Media Room. De kan distribueres fritt i andre medier, bare ved å erkjenne kilden til deres opprinnelse.

Sponset artikkel PAP MediaRoom

Vurder kvaliteten på artikkelen vår:

Tilbakemeldingen din hjelper oss med å lage bedre innhold.

Kilde:

Sponset artikkel

You may also like

Leave a Comment