Home » Paradis for voksne og barn i Litauen: den imponerende Raubonių-parken åpner dørene 4. juni

Paradis for voksne og barn i Litauen: den imponerende Raubonių-parken åpner dørene 4. juni

by Connie Nielsen

Raubonių Parkas ligger ved siden av bakken med samme navn, kun 9 km fra Pasvalys. Dette ekstraordinære stedet ligger ved de øvre delene av samløpet av elvene Tatula og Ūgė, så det er verdt å stoppe for å beundre den slående utsikten.

Allerede 4. juni starter Raubonių Parkas den nye sesongen, der litauiske og utenlandske turister vil bli overrasket over underholdningen de allerede har hatt glede av og helt nye overraskelser vil forbløffe dem!

moro for hele dagen

Det er verdt å planlegge en tur til Raubonių-parken etter en travel dag. Det enorme området er delt inn i tre parker: Dinosaur, Attraksjon og Tarzan Trail. Det flotte er at hvis du ser brølende dinosaurer i naturlig størrelse eller sykler på atletiske løyper, kan du besøke parkens dyr gratis, hvorav det er opptil 160! Dyrelivet tar seg god tid i de romslige innhegningene, og området er fullt av attraksjoner ikke bare for barn, men også for voksne, som du ikke trenger å betale ekstra for.Rauboniai-parken

© Bilde av arrangørene

«I år oppfordrer vi sterkt til å planlegge en tur til fornøyelsesparken og vurdere muligheten for å besøke den på hverdager. Dette vil sikre at du slipper å stå i lange køer, du vil møte færre andre besøkende i dyreinnhegningen eller mens du venter på underholdning ved attraksjonene, sier Marija Maldutytė, sjefen for Raubonių Park. Spesialisten er overbevist om at i løpet av karanteneperioden er dette stedet en flott mulighet for underholdning, siden territoriet er stort, så nære sammenkomster med andre besøkende unngås.

Ifølge henne er aktivitetene i parken mange gjennom dagen, og det er morsomt å ha en piknik omgitt av spektakulær natur eller å spise lunsj på en kafé som tilhører parken, som ligger på dens territorium like etter billettluken. .


Rauboniai-parken

Rauboniai-parken

© Bilde av arrangørene

Årets nyheter

Raubonių Park byr på mye underholdning, noe som blir satt pris på av kunder fra Litauen og nabolandene som har vært på besøk her i flere år. Det som er bra er at det er noe nytt i parken hvert år, så selv de som underholder mer enn første gang finner alltid noe nytt å oppdage.

«I år har vi gode nyheter for barn – hver dag i Raubonių-parken blir de små underholdt av en animatør som trykker smileys, lærer bort sanger og forskjellige danser,» sier M. Maldutytė.


Rauboniai-parken

Rauboniai-parken

© Bilde av arrangørene

Det er også i år en annen fornøyelsespark som tilbys besøkende – nedstigning fra bakkene. Denne underholdningen består av to ruter hvor du ikke bare kan beundre naturen på dekket, men også oppleve ekstreme opplevelser.

«En annen etterlengtet nyhet er svømmebassenget hvor vi skal ha det gøy med elektriske båter drevet av propeller, så det vil ikke mangle på spenning og nye sensasjoner,» sier parksjefen og legger til at i år vil det være en Sport vil gi. trampoline det.

Besøkende til Raubonių-parken vil finne aktiviteter for besøkende i alle aldre, også de yngste. – I år setter vi opp et eget fornøyelsesområde for de yngste besøkende, som vil være fullt av oppblåsbare, fargerike trampoliner som vil glede barn, sa parkrepresentanten. Hun påpeker også at en av nyvinningene til og med er et 5 meter langt underholdningsområde for barn, plassert under taket i nærheten av der familiene spiser lunsj. Dette er praktisk, fordi småspisende foreldre alltid kan se på avkommet.


Rauboniai-parken

Rauboniai-parken

© Bilde av arrangørene

All denne underholdningen er inkludert i billettprisen. Besøkende til Raubonių-parken trenger ikke å betale noe ekstra for å besøke dyrene eller for å besøke visse typer underholdning eller karuseller. Det viktigste er at når du kjøper en billett til et bestemt område, kan du nyte all underholdningen i det.

Moro for å ville komme tilbake

Raubonių Parkas ligger praktisk til i nærheten av motorveien Via Baltika, 180 kilometer fra Vilnius og kun 90 kilometer fra Riga.

En av de mest populære attraksjonene for gjester er Dinosaur-Dragon og Giant Beetle Park. Her vil du se mange kopier i naturlig størrelse av brølende dinosaurer og bevegelige drager som vil overraske deg med sitt uvanlige utseende.


Rauboniai-parken

Rauboniai-parken

© Bilde av arrangørene

Et annet unikt sted er dyreparken, som huser mer enn 30 forskjellige dyrearter. Her kan du møte små ekorn eller naturens konger – løver, brunbjørn, puma, hjort og mange andre. Ville dyr lever i romslige innhegninger som oppfyller EUs krav. Noen dyr kan besøkes i spesialdesignede innhegninger og samhandle med, ta på og klappe på nært hold. Dyrehagen har vært i drift i mer enn 10 år.

Også for de som liker ekstreme opplevelser er det verdt å ikke gå glipp av Tarzan-stien. Dette er den eneste parken i sitt slag hvor du kan se dyrelivet ovenfra! Denne parken er egnet for besøkende som tørster etter aktiv hvile. Det er til og med 5 spor med varierende vanskelighetsgrad, så besøkende i alle aldre kan velge underholdningen som passer dem.


Rauboniai-parken

Rauboniai-parken

© Bilde av arrangørene

Besøkende gleder seg over det stadig voksende utvalget av underholdning: lasertag, nye trampoliner, biler for en morsom tur rundt i parken.

Overfloden av aktiviteter er slik at hvert medlem av familien vil finne noe å vende tilbake til her mer enn en gang.

Mer informasjon Du finner den her.

Bestillingsnr.: PT_87296147

You may also like

Leave a Comment