Home » Paris-hovedkvarteret til AC Valhalla

Paris-hovedkvarteret til AC Valhalla

by Thure Lindhardt

Nyheter> Anmeldelser – Le Sige de Paris d’AC Valhalla

– Lagt ut 30.11.2021 kl. 13.10
– Fra Damien

Etter England og Norge i grunnspillet, etter Irland i The Wrath of the Druids, fortsetter AC Valhalla å vise oss landet, og denne gangen er det Francie (Frankrikes Anctre, som hovedsakelig kalles det under det karolingiske dynastiet) som vises. med denne andre DLC hedret med Season Pass med navnet Le Sige de Paris, tross alt, definitivt en del av sistnevnte. Etter en ganske gjennomsnittlig og gjerrig første DLC med nye funksjoner, har Ubisoft og studioene klart å heve listen? Holder denne Sige de Paris, fristende på papiret, alle sine løfter? Det er på tide å koble til animus igjen for å finne ut alt om det.

Dette er paris!

Mens Eivor stille administrerte sin engelske koloni, landet vikinger fra Frankrike. De ber om hjelp. Kong Charles (Charles III sa The Fat for å være presis) er i ferd med å forene landet, og han har begynt å rasere vikinglandsbyer. Når han har renset riket sitt for alle inntrengere, vil det ikke ta lang tid før han vender blikket mot England. For å unngå en, føler Eivor seg tvunget til å reise til utkanten av byen Paris for å unngå en fremtidig konflikt. Men i møte med en konge så hovmodig som han er blodtørstig og krigersk, er et kompromiss mulig? For ikke å snakke om at Eivor også må komme overens med Siegfried, en vikingleder som allerede er der som tørster etter plyndring og hevn og absolutt ikke har til hensikt å drive med diplomati.

En av hovedulempene med Wrath of the Druids var mangelen på landskap fra grunnspillet. Dette vil ikke være tilfelle her. Den lille delen av vårt Frankrike som er modellert i spillet sies å være veldig hyggelig å bla gjennom mens man vet hvordan man kan variere atmosfæren. Forskjeller i vegetasjon og konstruksjon er velkomne. For eksempel kan vi krysse en ydmyk liten landsby som er typisk for tiden, krysse en praktfull vingård som tilbyr en utrolig utsikt over omgivelsene, eller befinne oss på en gammel slagmark med sine brente bygninger, dens kropper begravd i gjørma eller spiddet. og dens plyndrere. Stjernen i showet forblir selvfølgelig byen Paris. DJ fordi det er veldig interessant å se denne rekonstruksjonen av Paris på den tiden. For det andre fordi det er en sann fornøyelse å utforske denne gigantiske byen, fra de elegante nabolagene til de skitne slumområdene. I tillegg er det veldig morsomt å søke i hele kartet til denne DLC-en. Strammere enn La colre des druides, den er mye mer organisert og balansert.

Å spille turist er vel og bra, men det er ikke det spilleren er der for. Når det gjelder hovedoppgaven, viser denne beleiringen av Paris seg igjen å være langt overlegen druidenes vrede. Enda bedre, historien er ikke så sparsom som i grunnspillet, den er mer engasjerende å følge, og det er ingen nedetid. Karakterene er godt utført og ganske karismatiske, bildet av kong Charles eller dronning Richardis. Handlingen prøver å ikke falle inn i primær manichisme ved å sette Eivor i en vanskelig posisjon, på den ene siden en konge å forholde seg til for å unngå krig uten å vite om han er til å stole på, og på den andre siden en vikinghøvding som bare lager sitt eget hode uten nødvendigvis bekymre deg for konsekvensene. Vridninger, svik, konspirasjoner, alle ingrediensene er der for å gi et virkelig gripende plot fra start til slutt som kulminerer i den berømte beleiringen av Paris som leverer det den lover når det gjelder kamper. Men der DLC er virkelig overraskende, og på en veldig hyggelig måte, er når det kommer til attentatene.

Som vi vet, slipper mange Opus attentatene i den siste Assassin’s Creed på spilleren. Det er ingen spesiell holdning, vi kan være 100% hemmelige eller mase og bare drepe alle. Mange angrer på attentatene på den aller første AC hvor du måtte se og planlegge, litt som i en leiemorder. Ingen vei tilbake her, men DLC tilbyr endelig noe som fungerer. Nagene kan leke fritt uten forkledning, men en hyggelig overraskelse venter de andre: det vil være mulig å etterforske drapene på viktige fiender. Spilleren kan se etter ledetråder og diskutere med NPCer som gir ham mye informasjon. Med nok forskning vil det være mulig å avdekke mange ting. Hvordan du lettere kommer inn på et veldig godt bevoktet sted, hvilket antrekk du har på deg for å kunne gå inkognito og fremfor alt hvilke vaner destinasjonen har.

Når det er gjort vil det være mulig å gjennomføre et Scnaris-drapsforsøk med ekte iscenesettelse og dialog. Denne innsatsen på en av de viktigste delene av spillet tar virkelig sin toll. Dette gjør det mye morsommere å bli kvitt en fiende for spillere som liker stealth. Fiender som plutselig vokser seg litt tykkere og overgår statusen til en enkel sjef uten personlighet å drepe for å avansere. En innsats som vi gjerne skulle sett i grunnspillet. Det er også godt å merke seg at det tradisjonelle siste slaget også er bevis på originalitet, da det antyder en sjef som bare kan drepes ved hjelp av en bestemt metode i stedet for normal kamp, ​​samt to mulige avslutninger.

La oss snakke om turisme

En virkelig suksess når det gjelder hovedoppdraget, skinner denne andre DLC-en også med sitt sekundære innhold? Dessverre ikke. Hvis kartet er vellykket, vil aktivitetene det inneholder forbli de samme som i grunnspillet og den første DLC. Så vi finner materialjakt, pansersett og nye snikeferdigheter, en ny snikmorder-cache, steinhauger osv. Uten å være irriterende er disse aktivitetene veldig unødvendige til slutt, spesielt hvis du, som oss, har mer enn 180 timer med spilletid.

Druidenes sinne hadde forsøkt å bringe litt friskhet med en ny aktivitet (handelspost), dessverre viste denne siste raskt sine grenser. Slik vil det også være her. Sige de Paris tilbyr deg vanære som den eneste nyheten. Hvorfor er ? I sknaristiske termer handler det om å hjelpe motstanden i Frankrike til å svekke kongen og svekke hans image. For dette vil det være nødvendig å delta i oppdragene med medlemmer av opprøret eller alene for å øke rangen av vanære. Oppdrag som tjener penger for å forbedre ting som å legge til flere rebeller til teamet og gi bedre utstyr. Dessverre skal de aktuelle oppdragene være svært repeterende, uten manus og generert tilfeldig. Enda verre, de tvinger spilleren til å foreta ganske smertefulle reiser frem og tilbake hver gang, da det alltid vil være behov for å besøke NPC som ga deg et oppdrag om å validere etter fullføring. Ofte er destinasjonene også plassert ganske langt unna hurtigreisepunktene. Kort sagt, nok en gang må den nye aktiviteten være. Videre, å øke Infamy-rangeringen til det maksimale endrer ikke noe eller påvirker historien på noen måte, noe som gjør alt ganske meningsløst og lite attraktivt til slutt. Den eneste interessen er å samle inn nok penger til å betale for det eksklusive rustningssettet knyttet til denne aktiviteten, et nytt skinn til Ravnen fra Eivor, og noen runer og tatoveringer.

Er Damien / Damzema // The Judgment of Paris magisk?

Bortsett fra alt tilleggsinnholdet, som, som ofte er tilfellet med Ubisoft, bare tilbyr mer av det samme og dets veldig skuffende skam, er dette hovedkvarteret i Paris en virkelig suksess. Kartet er hyggelig å utforske, byen Paris er en fryd å utforske, og hovedoppdraget følges med stor glede. Som prikken over i-en tilbyr DLC til og med mer komplekse attentater som legger vekt på stealth og tilbyr god iscenesettelse. Sammenlign Druidenes vrede det er ikke noe bilde, Le Sige de Paris er et godt kutt ovenfor. Du kan til og med bli fristet til å si at det er ballast sammenlignet med basisspillet, takket være dets mindre spredte side, mer fokuserte kart og mer vanedannende og fartsfylte historie. Det er synd at den samme grad av forsiktighet ikke ble tatt med tilleggsinnholdet. Ingen grunn til å tulle fornøyelsen din hvis du vil ta en dose AC Valhalla med et oppdrag som er like interessant som det er forvirrende sammenlignet med basisspillet, du kan ta turen til Le Sige de Paris. I godt ti timer vil denne andre DLC-en gi deg massevis av underholdning (du kan doble levetiden hvis du planlegger å gjøre alt og vri kortet ut) samtidig som den gir en liten bris av friskhet til det mest behagelige.

DERES REAKSJONER

Vær den første til å kommentere denne artikkelen


You may also like

Leave a Comment