Home » «Parodi». Granerud tordner etter konkurransen i Planica!

«Parodi». Granerud tordner etter konkurransen i Planica!

by Gunnar Garfors


Twitter / Eurosport Polska / På bildet: Halvor Egner Granerud

Mateusz Byczkowski


En av favorittene til å vinne verdensmesterskapet i normalbakken i Planica lørdag var Halvor Egner Granerud. Verdenscuplederen telte ikke med i toppen og ga et knallhardt intervju til norske medier etter konkurransen.

Den individuelle konkurransen i normalbakken var utrolig for Piotr Żyła. Hopperen fra Teschen var bare trettende etter første runde, men i andre hopp slo han rekorden for objektet i Planica og vant gullmedaljen i verdensmesterskapet.

De neste plassene på pallen ble tatt av representantene for Tyskland – Andreas Wellinger og Karl Geiger. En av hovedfavorittene til å vinne – Halvor Egner Granerud – mislyktes. Lederen for verdenscupens samlede rangering var på ellevte plass.

I et intervju med norske medier etter konkurransen lørdag la han ikke skjul på sin skuffelse over konkurranseforløpet og forholdene. «Jeg synes mange konkurranser var mye mer rettferdig,» sa han om Verdens gjeng.

SE VIDEOEN: #dziejesiewsportie: Hun er gravid i uke 34. Se hva han gjør

Det er en parodi på skihopping. – Det er virkelig synd at noe slikt skjer i VM, sa han til NRK fjernsyn.

«Elvteplass er skuffende, sesongens dårligste.» Men jeg kan ikke gjøre noe med været og vinden. Jeg har bare kontroll på hoppene mine, de var gode.

Halvor Egner Granerud la ikke skjul på sinnet etter lørdagens konkurranse. Han håper imidlertid at han fortsatt har grunn til å være fornøyd i VM i Planica. Jeg håper at alt går etter mine ønsker i den store bakken, avsluttet han.

Vi minner om at neste individuelle konkurranse for menn finner sted denne fredagen (3. mars).

Se også:
«Fingrene mine var allerede såre.» Żyła avslørte planen for gull
Ekspert ærlig: Etter det første hoppet trodde jeg ikke lenger på medaljen hans. Pete, hatten av!
Sjekk ut hoppbakken i Pilot WP!

You may also like

Leave a Comment