Home » Pensjonist, er du fornøyd med den polske avtalen? Og vet du at du vil betale en høyere premie?

Pensjonist, er du fornøyd med den polske avtalen? Og vet du at du vil betale en høyere premie?

by Thure Lindhardt

Skatte- og pensjonsendringer inkludert i den polske Ladaen forutsetter at personer som mottar ytelser opp til PLN 2500 brutto ikke betaler inntektsskatt.

Den som får mer betaler skatten, men til en lavere sats enn det som er tilfelle i dag. Så alle seniorgrupper vil ha nytte av det.

Den verste nyheten er at pensjonister ikke vil gå glipp av en økning i helsepremien. Det vil være opptil 9 prosent. Tjenester. Eldre kan ikke regne med rabattene gründere har krav på. Sistnevnte betaler denne premien bare 4,9 prosent neste år.

Se også: Rekordøkning for pensjonister? Økonomen fjerner håpet

Lineær premie for flattakster og liners

Visefinansminister Jan Sarnowski avslørte detaljer om endringer i premiespørsmålet, som kunngjorde at i det kommende året vil personer som betaler med flatskatt, flatskatt eller inntektsskattekort betale et helseforsikringsavgift på 4,9 prosent.

bEWMdzUd

Den laveste premiesatsen er også satt til PLN 270, dvs. 9 %. fra minstelønnen (PLN 3000 fra 2022). Denne prisen betales av linjens skip som tjener opptil 6000. Zloty.

Derimot forblir forslagene i den polske avtalen for heltidsansatte eller pensjonister uendret. Du betaler full inntektsskatt på 9 %. Du kan heller ikke få det fradragsberettiget.

BEWMdzUe

Det nøyaktige nivået på indekseringen vil bli fastsatt i løpet av de neste månedene. Foreløpig kan ingen garantere seniorene at det blir 4,89 prosent.

bEWMdzUy

You may also like

Leave a Comment