Home » Perfecto bygger en matfabrikk i Krimulda-regionen

Perfecto bygger en matfabrikk i Krimulda-regionen

by Thure Lindhardt

Godteri- og godteriprodusenten SIA «Perfecto» skal bygge en matfabrikk i Krimulda-regionen. 70 % av selskapets produksjon eksporteres i dag.

Kampanjebilde

«Latvijas Avīze», JSC «Latvijas Mediji»

Godteri- og godteriprodusenten SIA «Perfecto» skal bygge en matfabrikk i Krimulda-regionen.

Nyhetene

«Lure på: Et minnesmerke over den røde hærens soldater er reist i Latvia! Hva skriver russiske medier om de lite nevnte hendelsene i Latvia

17 timer

Nyhetene

De håper å tilbringe vinteren … Eglītis om hvorfor uvaksinerte mennesker kan miste statusen som arbeidsledig

21 timer

cocktail


«Alt, Hva elsker dronningen! «: Hva ga Kate Mildton dronning Elizabeth II til jul? Hun likte virkelig denne gaven!

1 dag

Les andre nyheter

Det nye anlegget bygges ved Krimulda-meieriet, og den estimerte kostnaden er 125,9 tusen euro, ifølge nettstedet til Office for Procurement Monitoring. Byggearbeidet skal utføres av Sigulda-selskapet «HBR Service», som ble valgt ut blant fire tilbydere.

Arbeidet skal være ferdig innen 1. mars påfølgende år. Det er planlagt å hente inn EU-medfinansiering til gjennomføringen av prosjektet i tiltaket «Oppmuntre til investering i gjenvinning», vi venter nå på godkjenning fra bygdestøtten for å starte gjennomføringen av prosjektet, sa Haralds Salmiņš, direktør. av SIA Perfecto.

ANDRE LES NÅ
RELATERTE ARTIKLER

Under gjennomføringen av prosjektet er det planlagt å utvide produksjonsarealet for å sikre en bedre og større flyt av produksjonen. De nye lokalene skal bygges ved siden av eksisterende anlegg. Etter utvidelsen vil selskapet få dobbelt så stor plass og dermed kunne utvide tilbudet for eksport.

For tiden eksporteres omtrent 70 % av produksjonen til Litauen, Estland og England. SIA «Perfecto» produserer ulike delikatesser og naturlige pulver – fiber, linfrøblandinger – utvalget omfatter mer enn 30 produkter, inkludert «Kuki Muki» delikatesser, frøkjeks, «Marlie» fiber. Selskapet avsluttet 2019 med en omsetning på 251,7 tusen euro og et overskudd på 43,8 tusen euro og sysselsetter åtte personer.

fag

You may also like

Leave a Comment