Home » «Personlighet i virksomhet»: «Bolt» regionsjef i Latvia Raimonds Bērziņš

«Personlighet i virksomhet»: «Bolt» regionsjef i Latvia Raimonds Bērziņš

by Gunnar Garfors

Hver søndag byr «Delfi Bizness» på en kort prat med en av næringslivets representanter om aktuelle saker, veien til suksess, fremtidsplaner og livsleksjoner. Raimonds Bērziņš har jobbet for mobilitetstjenester og matleveringsselskapet Bolt i mer enn fem år og er nå Bolts regionsjef i Latvia.

Du kan finne flere foredrag om temaet «Personlighet i virksomheten» her.

For omtrent åtte år siden gikk Bolt, som den gang het Taxify, inn på det latviske markedet. Den estiske oppstartsselskapet hadde på det tidspunktet rundt 30 ansatte, tre til fire bare i Latvia. Raimonds Bērziņš var en av dem.

Mennesket vier en stor del av livet sitt til arbeid. Hvorfor jobber du i dette området?

Start-ups ble mer og mer populære og i det øyeblikket ønsket jeg å endre faglig retning siden jeg tidligere hadde jobbet i gjestfrihetsbransjen. Bolt er et veldig raskt skrivebordsmiljø. Når jeg kommer på jobb planlegger jeg å gjøre en, men situasjonen kan endre seg så fort at jeg må gå gjennom dagsplanene mine flere ganger. Det er ingen rutine i arbeidet mitt – hver dag er helt annerledes, ingen arbeidsdager er like.

Stikkordene «fleksibilitet» og «frihet» er grunnlaget – muligheten til å være din egen sjef når som helst, planlegge tid og resultater selv.

You may also like

Leave a Comment