Home » «Personlighet i virksomheten»: Kerli Vares, leder av Luminor Bank i Latvia

«Personlighet i virksomheten»: Kerli Vares, leder av Luminor Bank i Latvia

by Gunnar Garfors

Hver søndag byr «Delfi Bizness» på en kort prat med en av næringslivets representanter om aktuelle saker, veien til suksess, fremtidsplaner og livsleksjoner. Kerli Vares (før etternavnsendring – Kerli Gabriloviča) har vært leder for Luminor Bank i Latvia siden 2017.

Du kan finne flere foredrag om emnet «Personlighet i virksomheten» her.

Ledelse betyr ansvar – for resultatene i bedriften og for menneskene – og i tillegg til ansvaret kommer det ofte et økt stressnivå. Vi må lære oss å håndtere det, sier Kerli Vares*.

Interessant nok var hennes første jobb som reporter for forretnings- og forretningsnyheter og en stilling ved nyhetsbyrået BNS i Estland.

Fortell oss de viktigste tingene om deg selv som person i det latviske forretningsmiljøet.

Jeg tror dette spørsmålet best kan besvares av teamet mitt. Men hvis jeg ser objektivt på meg selv, kan jeg si at jeg er en person som kjenner endring veldig godt og hvordan man kan lede mennesker i endring – å sette i gang endring motiverer meg, jeg synes det er interessant selv. Jeg har også forståelse for hvordan man kan motivere, oppmuntre og sikre at endring blir vellykket under disse omstendighetene.

Hva er aktuelle hendelser i selskapet og bransjen du jobber i?

Hos Luminor erkjenner vi at det fortsatt er en høy grad av offentlig interesse for å kjøpe eiendom, og selskaper forfølger aktivt finansieringsmuligheter for deres utvikling.

You may also like

Leave a Comment