Home » PES er over, Konami starter eFootball

PES er over, Konami starter eFootball

by Thure Lindhardt

Denne onsdagen avduket Konami konturene av sin nye fotballspillsimulering. Annonser som har overrasket fans av sagaen siden spillet var gratis og kjent som eFootball.

Hver sommer venter videospillfans spent på kunngjøringen av fotballsimuleringer, spesielt med utgivelsen av nye generasjons konsoller. Konami overrasket alle ved å gi nytt navn til fotballkampen deres. Navnet PES er over, nå er det tid for eFotball.

Dette spillet, som vil være tilgjengelig neste høst, vil være delvis gratis. I denne versjonen vil det være mulig å spille med kun ni lag. Du må betale for de andre lagene som er tilstede i spillet og de forskjellige spillmodusene.

Spillet er derfor i free-to-play-format. Det vil også være mulig å spille mot en spiller på konsollen ved å bruke mobiltelefonen og konkurrere mot en spiller som har en annen konsoll enn sin egen.

Slutten på en epoke

Med valget av Konami kan det hende at den berømte «krigen» mellom FIFA og PES ikke lenger finner sted. I tillegg avslørte EA Sport på tirsdag hvordan den nye FIFA-operasjonen ble designet eksklusivt for spillet på nye generasjons konsoller med utgivelsen av en ny Hyper Motion-teknologi. Defensiv og vaktadferd har blitt redesignet for å se mer ekte ut.

Stjernene i Paris Saint-Germain er også i søkelyset. 2018 verdensmester Kylian Mbappé vil vises på forsiden av FIFA 22 for andre år på rad, mens Neymar blir Konamis nye ambassadør. Brasilianeren var allerede på forsiden av PES 2016-kampen iført Brasil-trøya.

You may also like

Leave a Comment