Home » PGNiG har oppdaget en oljeforekomst i Norge. «Et verdifullt tillegg til gruveporteføljen vår»

PGNiG har oppdaget en oljeforekomst i Norge. «Et verdifullt tillegg til gruveporteføljen vår»

by Thure Lindhardt

PGNiG Upstream Norway og lisenspartnere har oppdaget et hydrokarbonfelt i PL939-lisensen i den sørlige delen av Norskehavet. Prøvene som ble samlet inn indikerer tilstedeværelsen av lett råolje, hvis ressurser – ifølge anslag fra Oljetilsynet – er mellom 19 og 63 millioner fat (ca. 2,1-7,1 millioner tonn) – leser vi i PGNiG-kunngjøringen.

Forekomsten på prospektet til de egyptiske gribbene er lokalisert i kritt-sandsteinsformasjonene i Lange-formasjonen. En letebrønn har 3.883. oppnådd metry under havoverflaten, hvis dybde på byggeplassen er 301 meter.

Les mer lignende informasjon på hjemmesiden Gazeta.pl

Jacek Sasin kunngjør en ny bekymring. Han kunngjorde datoen for sammenslåingen av Orlen, Lotos og PGNiG

«Oljeproduksjon gjør oss i stand til å diversifisere og optimalisere aktivitetene våre i denne regionen»

Under boringen ble det tatt prøver og utført geofysiske målinger som underkastes en detaljert analyse. hun Resultater de brukes til å vurdere mulighetene for å utvikle de oppdagede ressursene, slik at konsesjonspartnerne ikke utelukker tilknytningen av forekomsten til den eksisterende infrastrukturen til naboforekomstene som allerede er i drift.

«Feltet i Egyptian Vulture-prospektet vil være et verdifullt tillegg til produksjonsporteføljen vår på norsk kontinentalsokkel. Naturgass er fortsatt i hjertet av PGNiGs forretningsstrategi, men råoljeproduksjonen lar oss diversifisere og optimere aktivitetene våre i denne regionen. » sa Paweł Majewski, sitert i pressemeldingen, administrerende direktør i PGNiG, selskapet som eier PGNiG Upstream Norway.

Gass (illustrasjonsbilde)Moldova vil kjøpe gass. Ikke fra Russland, men fra Polen. Den første slike situasjon i historien

PGNiG Upstream Norway har 30 prosent. Interesser i konsesjonen. Operatør er Equinor Energy med 55 prosent. Aksjer, 15 prosent. tilhører Longboat Energy.

PGNiG Upstream Norway er eier av 58 lisenser på norsk kontinentalsokkel. Selskapet anslår at produksjonsvolumene vil øke til over 2,5 milliarder kubikkmeter naturgass neste år, opp fra drøyt 900 millioner kubikkmeter antatt for i år.

Se videoen
Dr. Kassenberg: I ​​EU kan det spares 60 % energi, den såkalte negawatten

You may also like

Leave a Comment