Home » Pink ønsker å betale håndballspillere fra Norge en bot. De ble bøtelagt for «upassende» klær

Pink ønsker å betale håndballspillere fra Norge en bot. De ble bøtelagt for «upassende» klær

by Thure Lindhardt

Se videoen
Du kan krangle i mange år. Dette er tidenes konflikter i musikken

Portalen åpnet for en uke siden Sport.pl melder at det norske kvinnelaget i beachhåndball er bøtelagt. Spillerne ble bøtelagt for å ha på seg klær som ikke var i samsvar med reglene – det nektet nordmennene Spill i bikinitruser i stedet for shortsen de hadde på seg.

Først ble det sagt at boten for uregulerte uniformer kunne ligge på rundt 50 euro per spiller. Til syvende og sist ble imidlertid håndballspillerne straffet med totalt 1500 euro eller 150 euro per person. Den amerikanske sangeren Alecia Beth Moore, kjent under pseudonymet Pink, tilbød hjelp med betalingen.

#FreeBritney-bevegelsen har utløst det største mysteriet i popkulturen

Pink er stolte av norske håndballspillere. Sangeren tilbyr seg å hjelpe til med å betale boten

Det norske kvinneopprøret appellerte spesielt til den amerikanske popsangerinnen Pink. Sangeren foreslo til og med spillerne å betale boten.

– Jeg er veldig stolt av de norske håndballspillerne PROTEST MOT SVÆRT SEXISTISKE REGLER om deres «uniformer». STRAFF FOR SEXISME BØR HÅNDTES I DET EUROPEISKE HÅNDBALLFORBUND. Veldig bra, sir. Jeg tar gjerne straffen for deg. Fortsett med det», skrev sangeren på Twitter.

Folk rosa,Pink innrømmer at hun slo koronaviruset. «Mangel på testing er en fiasko for vår regjering»

Norske håndballspillere straffet for «uregelmessige klær»

I følge forskriften skal beachball-håndballspillere ha uniformsklær – sports-bh og bikinitruser. I mellomtiden må mannlige spillere bruke shorts, t-skjorter og vester.

Spillerne på det norske landslaget ba det europeiske håndballforbundet om tillatelse til å spille i en annen drakt før starten av EM, som ble arrangert i Varna, Bulgaria. Deres godkjenning ble imidlertid ikke gitt, og de ble truet med sanksjoner. Likevel bestemte spillerne seg for å vises i «uregelmessige antrekk» uansett. Som annonsert ble de ilagt en straff.

– Det skal være et fritt valg innenfor standardrammene. Det viktigste er å ha utstyr som utøverne føler seg komfortable i – sa talsmannen for det norske forbundet Kare Geir Lio. Likevel, som det kan ses i neste innlegg av nordmennene, måtte spillerne falle tilbake på kleskoden til arrangementet.

You may also like

Leave a Comment