Home » Piotr Żyła avslørte planen for neste sesong. «Det er målet mitt»

Piotr Żyła avslørte planen for neste sesong. «Det er målet mitt»

by Gunnar Garfors


PAP / Grzegorz Momot / På bildet: Piotr Żyła

Marek Bobakowski


I et intervju med en journalist fra portalen sport.pl, avslørte Piotr Żyła hvilken plassering i totalstillingen i verdensmesterskapet 2023/24 han ville være fornøyd med. Ambisiøs!

Piotr Żyła kan beskrive sesongen 2022/23, som ble avsluttet for noen uker siden, som svært vellykket. Polakken tok ikke bare en høy sjetteplass i totalrankingen i hopp-VM, men tok også gull i verdensmesterskapet.

– Jeg vil si det var min beste sesong hvis det ikke var noen helseproblemer. Rett etter gullmedaljen ble jeg syk. Og senere, på slutten av sesongen, ble jeg sliten – innrømmet Łukasz Jachimiak i et intervju med journalisten sport.pl.

Żyła er for tiden i Spała, hvor hun allerede jobber med formen for neste sesong sammen med kollegene fra det polske landslaget under oppsyn av Thomas Thurnbichler. Til tross for at han er 36 år gammel, har han ingen planer om å avslutte eventyret med sporten. Tvert imot: den setter seg nye, ambisiøse mål.

– Målet mitt er å stå på pallen i det generelle klassementet på slutten av sesongen. Det beste du kan oppnå i sprangridning er en pallplassering på slutten av vinteren, for hele sesongen. Det er målet mitt,» innrømmet han.

Skulle han lykkes, ville det være den beste plassen i verdenscupens totalscore i en så lang og innholdsrik karriere.

Hun bodde i Planica etter endt utdanning og hadde tre ukers hvile. Selv om, som han selv innrømmet, en uke ville være nok. Han er en mann som trenger å være konstant i bevegelse og hele tiden trene. For tiden trener hopplaget i Spała på en rekke måter, f.eks. Se våre toppidrettsutøvere. – Treneren strammer skruen for oss – sa Żyła.

Vi vil minne om at om sommeren skal hopperne delta i Summer Grand Prix (starter i slutten av juli 2023) og neste sesong av verdenscupen starter 25. november 2023.

Les også: Han innrømmet en feil. «Jeg forventet ikke det fra Piotr Żyle» >>

Les også: Piotr Żyła fortalte om problemene sine. «Jeg kunne ikke komme meg ut av sengen» >>

SE VIDEOEN: #dziejesiewsportie: Soccer Perfection! Han gjorde en god jobb på vinduet

Sjekk ut hoppbakken i Pilot WP!

You may also like

Leave a Comment