Home » Piotr Żyła reagerte skarpt på nordmenns kritikk.

Piotr Żyła reagerte skarpt på nordmenns kritikk.

by Peter Østbye

Piotr Żyła ble anklaget av norske skihoppere og journalister for å ha jukset under Four Hills-turneringen. Den polske hopperen ble spurt om en dress som var for stor for mediedagen og svarte i sin egen stil.

De første anklagene mot Żyła ble fremsatt etter at drakten hans ble åpnet etter landing. På neste hopp så nordmennene at den også var større enn den burde vært.

Hele situasjonen ble rapportert og fotografert av Damian Michałowski, en TVN-journalist som var vitne til hele situasjonen. «Den norske journalisten viste Piotr et bilde av ham i kjeledress og spurte om han la merke til noe rart ved det. Piotrek forklarte at han sannsynligvis trenger å nyte hoppene annerledes. Nå er han glad som en gladiator – ingen tvil om det. Neste gang vil han rekke opp hendene og ikke noe problem», skrev redaktøren på Twitter.

Żyła gjorde det klart at i posituren han hadde på bildet, kan drakten være for stor. På flukt skal alt være bra.

«Jeg er fornøyd med kampen fordi jeg ga mitt beste,» sa Piotr Żyła, som ble nummer seks i den andre konkurransen i Four Hills-turneringen i Garmisch-Partenkirchen.

Vinneren fra Oberstdorf ble nordmannen Halvor Egner Granerud.

I den første serien hoppet Żyła 135,5 m, hans andre hopp var en meter kortere. 35-åringen innrømmet at han bommet på returen og skrudde opp landingen i det andre settet.

«Jeg falt utenfor terskelen. Skjer. Når det gjelder selve hoppet, synes jeg synd på telemarken. Avstanden var god, men landingen gikk ikke, vurderer han.

Best av polakkene i Ga-Pa var Dawid Kubacki, som tok tredjeplassen og etter to konkurranser er viseleder for Four Hills Tournament.

«Applaus for Dawid som kjempet bra i dag,» sa Żyła, som er tredje i TCS-tabellen, og tapte 40,1 poeng til leder Graneruda.

De neste konkurransene i Four Hills-turneringen vil bli holdt i Innsbruck og Bischofshofen.

«Jeg er knapt i live, men jeg skal ta meg sammen i Innsbruck» – kunngjorde Żyła.

innsbruck

Tirsdag 3. januar
11.15 – Trening
13.30 – Kvalifisering

Onsdag 4. januar
12.00 – prøveserie
13.30 – første serie med konkurranser

Bischofshofen
Torsdag 5. januar
14.30 – Øvelse
16.30 – Kvalifisering

Fredag ​​6. januar
15:30 – Øvingsserie
16.30 – første serie med konkurranser

Det skjer i Polen og i verden – les videre i.pl

You may also like

Leave a Comment