Home » PKO BP Ekstraklasa: Lech Poznan – Gornik Zabrze. Direkte rapportering og scoringer

PKO BP Ekstraklasa: Lech Poznan – Gornik Zabrze. Direkte rapportering og scoringer

by Erlend Loe

Høsten til Lech Poznań-spillerne burde ikke sett slik ut. For et år siden var det kamp etter kamp, ​​og med VM i Qatar som startet i november, var tidsplanen for liga og europeiske konkurranser veldig stram. Etter å ha forlatt Conference League og utsatt to Ekstraklasa-kamper, har Lech-spillerne hatt like mye tid til trening denne sesongen de siste ukene som… i pre-season.

SE OGSÅ: Klubber har kommet til enighet. Warta vil spille som vert på Lech Stadium

– Vi kunne brukt mer tid på jobb, trening og å snakke med spillerne. Det er derfor du kan si at vi hadde en så ny pre-season og tid til å bygge noen ting fra bunnen av – sa trener John van den Brom på pressekonferansen.

Sammenlignet med forrige sesong, da Lech spilte 56 konkurransekamper, er dagens situasjon en helt annen, la han til.

«Det eneste positive med denne situasjonen er at vi kan trene mellom kampene.» Det er et stort pluss fra managerens synspunkt, men vær så snill å forstå, det var ikke det jeg forventet. Det er bare vår feil at vi ikke er i Europa. «Vi mislyktes alle, både som stab og som spiller,» bemerket Kolejorz-keeperen.

Lechs to siste kamper endte med betydelige tap – 3-1 i Trnava mot Spartak i tredje kvalifiseringsrunde av Conference League og 3-1 i Wrocław mot Śląsk. Treneren innrømmet at det ble trukket konklusjoner fra disse kampene.

«Det så bra ut med tanke på besittelse, men det ble ikke noe ut av det. Å eie for å ha oppnår rett og slett ikke noe. Vi hadde våre problemer i forsvaret, vi slapp inn mål for lett. For meg er organisering av forsvarsspillet det viktigste. Vi må forbedre ting som å blokkere skudd, og vi ga motstanderne våre for mange sjanser.»

Lørdag klokken 20.00 vil Lechici ha muligheten til å delvis løse seg inn for nylige lapper. På sin egen stadion skal de spille med Górnik Zabrze.

– Jeg ser frem til reaksjonen til spillerne mine. Vil det vi har jobbet med hjelpe laget, eller vil det påvirke spillet? Vi må gå tilbake til det vi spilte før, til angrepsstilen vår. Jeg forventer at angrepsspillerne våre spiller med så positiv energi, leter etter muligheter, skaper situasjoner og spiller en-mot-en. Jeg vil se det på banen – understreket keeperen til Kolejorz.

Radosław Murawski, suspendert med rødt kort, og skadede Joel Pereira og Nika Kwekweskiri spiller ikke mot Górnik. Portugiseren har fått en skulderskade og blir borte i flere uker til. Georgieren på sin side hadde sting på beinet etter en av de siste treningsøktene. Og det betyr at han ikke skal på treningsleiren til landslaget sitt, som skal spille EM 2024-kvalifiseringskamper med Spania og Norge i løpet av de kommende dagene.

– «Muraś» vil kunne spille i neste kamp mens Joel kommer seg veldig raskt. Jeg tror Nika vil være tilgjengelig for oss etter landskampspausen – forklarte Nederland-treneren.

I følge klubben har over 21 000 fans autoritet til å gå inn på stadion dagen før kampen.

Rapport og livescore av kampen Lech Poznań – Górnik Zabrze på Polsatsport.pl. Økten starter kl 20.00.

RI, Polsat Sport

You may also like

Leave a Comment