Home » PKO BP Ekstraklasa: Pogon Szczecin – Jagiellonia Bialystok. Live rapportering og resultater

PKO BP Ekstraklasa: Pogon Szczecin – Jagiellonia Bialystok. Live rapportering og resultater

by Erlend Loe

Lederne Jagiellonia Białystok skal spille mot Pogoń i treffet i den 13. runden av Ekstraklasa-fotball i Szczecin på lørdag. Hvem blir bedre? Live dekning og resultat av kampen Pogoń Szczecin – Jagiellonia Białystok på Polsatsport.pl. Starter klokken 15.00.

Etter tolv runder i tippeligaen ser den øvre delen av tabellen uventet ut – med 26 poeng ligger Jagiellonia og Śląsk på topp, noe som ikke var typisk for å spille de viktigste rollene i ligaen før sesongen.

SE OGSÅ: Wisła Kraków seilte unna konkurransen! Til og med Ekstraklasa-klubber kan misunne dem

Begge lag imponerer imidlertid med sin effektivitet og organisering på banen, noe som gjenspeiles i resultatene.

Lørdag venter en teoretisk vanskeligere oppgave for lederen fra Białystok, mot . skal konkurrere klokken 15 i Stettin med Pogoń, som har et sterkt lag. «Portowcy», som ligger på syvendeplass, har vært i toppform den siste tiden. I de neste tre kampene tapte de ikke et eneste mål – de slo Lech Poznań 5-0 hjemme, vant mot Ruch 3-0 borte og uavgjort 0-0 mot Piast Gliwice.

Tirsdag spilte Jagiellonia sin forfalte kamp mot Lech og rykket deretter inn i topplasseringen. Det ble uavgjort 3-3 i Poznan, selv om de allerede hadde tapt 3-0 i det 54. minutt.

«Selv om vi ikke vant, føler vi oss som mentale vinnere,» innrømmet gjestetrener Adrian Siemieniec etter kampen.

Laget hans skiller seg ut blant annet: Kristoffer Normann Hansen. Imponerende med sin teknikk og heading var nordmannen Widzew Łódź-spiller i starten av sesongen, men ble ikke inkludert i Janusz Niedźwiedz sitt lag i sommer. Til syvende og sist endret den 29 år gamle fotballspilleren farger, og nå er Jagiellonia-fansen fornøyd med prestasjonene hans, og i Widzew, hvor Niedźwiedź ikke lenger er der, kan de i økende grad angre på at en slik fotballspiller sluttet.

Live dekning og resultat av kampen Pogoń Szczecin – Jagiellonia Białystok på Polsatsport.pl. Starter klokken 15.00.

JŻ, PAP

PolsatSport.pl i versjonen for Android- og iOS-telefoner!

Den siste informasjonen og nyhetene uansett hvor du er.

You may also like

Leave a Comment