Home » PKO BP med forventet nyhet. Ja det skal du

PKO BP med forventet nyhet. Ja det skal du

by Peter Østbye

PKO Bank Polski har gjort Google Pay-betalinger tilgjengelig for enkeltkunder og små og mellomstore bedrifter. Bare legg til bankens debet- eller kredittkort i Google Wallet.

PKO Bank Polski som offisielt annonsert tilbyr Google Pay for enkeltkunder og små og mellomstore bedrifter. Banken fullfører dermed det omfattende utvalget av mobilbetalinger som kundene kan bruke. Tidligere var Google Pay tilgjengelig i PKO BP for bedriftskunder og lokale myndigheter. Nå kan alle bruke denne tjenesten.

Google Pay er en løsning takket være at du kan betale med Android-enheter hvor som helst i Polen og verden der det er kontaktløse terminaler, så vel som på Internett. Kunder som ønsker å bruke denne betalingsmåten kan aktivere den på en smarttelefon med Android versjon 5.0 eller høyeredel NFC-teknologi.

Utseende: PKO Bank Polski klar for endring. Banken forbereder en revolusjon

Utseende: PKO BP må ha overrasket alle. Den har en ny app

Beslutningen om å gjøre Google Pay-betalinger tilgjengelig for forbrukere og små og mellomstore bedrifter er i tråd med forventningene fra kundene våre som har vist interesse for tjenesten, spesielt på sosiale medier. Implementeringen av Google Pay er utvilsomt et enda større utvalg av praktiske og sikre betalingsmåter for kundene våre, skreddersydd til deres behov. For øyeblikket er kontaktløse betalinger tilgjengelig for alle PKO Bank Polski-kunder – unge og gamle, fra de mer tradisjonelle, som foretrekker et kontaktløst plastkort, til de som liker teknologiske nyvinninger og bruker den digitale versjonen av kortet på en smarttelefon eller klokke . Jeg er overbevist om at Google Pay raskt vil finne en stor gruppe lojale brukere blant bankens kunder. Denne løsningen er spesielt verdsatt fordi det er enkelt å bytte ut kortet – debetkort med kredittkort eller omvendt – som vi ønsker å betale på et gitt sted.

– sa Paweł Placzke, leder for avdelingen for individuelle kundeprodukter i PKO Bank Polski

Google Pay i PKO BP-banner

Google Pay i PKO BP – hvordan bruker jeg det?

For å aktivere Google Pay må kunden Legg til et PKO Bank Polski betalingskort – debet eller kreditt – til Google Wallet. Denne operasjonen finner sted én gang for hvert kart på en gitt enhet og den må startes fra Google Wallet-applikasjonen som er tilgjengelig for Android-smarttelefoner.

I Google Wallet må du velge et alternativ «Legg til i lommebok», velg et betalingskort og skriv inn detaljene. Etter aksept av bruksvilkårene mottar kunden en spesiell SMS med en bekreftelseskode inn i appen (denne bekreftelseskoden kan ikke deles med noen av sikkerhetsgrunner). Google Pay kan også gjøre det aktiver på smartklokker og andre mobile enheter som f.eks B. Sportsband tilpasset for å støtte denne typen betaling.

Betalingskortet lagt til i Google Pay fungerer nøyaktig akkurat som et tradisjonelt debet- eller kredittkort. For PKO Bank Polski-debetkort er en funksjon tilgjengelig i Google Pay Multi-valuta kortmens Alle Google Pay-betalinger inkluderes automatisk i den nødvendige transaksjonen og er fritatt for gebyret for en bestemt konto eller et bestemt kort.

Google Pay er ikke alt

PKO Bank Polski-kunder har nå et enda bredere utvalg av praktiske, raske og sikre kontaktløse betalinger til disposisjon. Disse er:

  • applepay,
  • nær BLIK,
  • GarminPay,
  • Google Pay (nytt for privatkunder og små og mellomstore bedrifter),
  • IKO og muligheten for å betale med kort koblet til applikasjonen,
  • nærhetskart (plast),
  • SwatchPAY!,
  • Xiaomi Pay (for Mastercard).

Besøk nettsiden for mer informasjon www.pkobp.pl/google-pay.

Utseende: Kjøper du på avbetaling? Revolusjonen kommer

Utseende: Problemer med Nest Bank? Det er ikke en tilfeldighet

Bildekilde: Robson90 / Shutterstock.com, PKO BP

Tekstkilde: PKO BP

You may also like

Leave a Comment