Home » Plus kunngjør endringer i prislister og tjenester. Hva er nytt

Plus kunngjør endringer i prislister og tjenester. Hva er nytt

by Thure Lindhardt

Polkomtel har annonsert en rekke endringer i prislistene og tilgjengeligheten av tjenester i Plus, i abonnement, By på for kort og pluss BLANDE. Du vil dekke også Plusha. De trer i kraft fra 1. januar 2022 r.

Nye roamingpriser

Innovasjonene som Polkomtel annonserer er blant annet en effekt 1 GB grossistprisendring for roaming i EU, Norge, Island og Liechtenstein. Derfor på disse områdene:

  • er senket beløpet for tilleggsgebyrer oppstår Retningslinje for rettferdig bruk for meldingen din MMS å gjøre 0,14 PLN for 10 MMS-meldinger sendt,
  • beløpet for de analoge tilleggskostnadene for dataoverføring reduseres opptil PLN 14,36 per GB,
  • høyden senkes Tilleggskostnader beregnes etter overskridelse av gebyrene spesifisert for en bestemt tariff Datagrenser i roaming også opptil 14,36 PLN per GB,
  • vil bli hevet Begrensninger for roamingdataavhengig av den valgte planen.

Detaljer er funnet i prislister individuelle tjenester.

Utseende: Black Weeks in Plus: 400 PLN kontanter for deg

Høyere tilgjengelighet av tjenester

Men det er ikke slutten på endringene. Abonnementet senker prisene på tjenestene, takket være at du kan finne ut gjeldende fakturabeløp og bruk av pakker:

  • Nasjonal SMS fra nummer 2580 – det vil være gratis (tidligere 0,29 PLN),
  • Nasjonal telefon 2580 – Denne tjenesten vil også være gratis (tidligere 0,29 PLN).

service Nasjonal telefon 2580 er også inkludert i prislistene på følgende tariffer: Plus Stationny 2, Plus Stationny for bedrifter 2, Plus Stationny og Plus Stadyny for bedrifter.

Tjenesten vil også inngå i operatørens tilbud Anrop til den internasjonale telefonboken (118 912), operert av Orange Polska, som dekker alle prislister for innenlandssamtaler. Prisen for en slik kombinasjon er 2,40 PLN per minutt.

Fra nyttår vil operatøren også innføre tjenesten i oppfølgingstilbud Samtaler til landsdekkende informasjon om telefonnumre (Orange Polska nummer kontor – 118 913), og endringen påvirker prislistene i følgende tariffer: JA + Mix for Plus Mix-abonnenter, MIX X, Prepaid iPlus, JA + KORT INTERNETT. Prisen for tilkoblingen er 2,40 PLN per minutt.

Som Polkomtel påpeker, i tilfelle disse endringene ikke blir akseptert, har brukere rett til retten til å si opp kontrakten for levering av tjenester Telekommunikasjon. Varselet om oppsigelse av kontrakten skal sendes innen 01.01.2021.

Dokumenter som tar hensyn til endringene som er gjort:

You may also like

Leave a Comment