Home » Pluss sjekkgebyrer. Endringer fra juli

Pluss sjekkgebyrer. Endringer fra juli

by Connie Nielsen

Plus annonserte en reduksjon i tilleggsgebyrene som belastes under Fair Use Roaming-direktivet i EU, Norge, Island og Liechtenstein. De nye tariffene trer i kraft 1. juli 2022.

I forbindelse med ikrafttredelsen av Europaparlamentets og Rådets forordning (EU) 2022/612 av 6. april 2022 om roaming på offentlige mobilkommunikasjonsnettverk i EU, inkludert den resulterende endringen i grossistpriser for roaming i EU Union, Norge, Island og Liechtenstein, fra 1. juli 2022 i Pluss de gjelder reviderte vilkår for levering av roamingtjenester i EU.

Utseende: Roaming i EU – Den nye forordningen trer i kraft 1. juli

Utseende: EU og ukrainske operatører har kommet til enighet om roaming og internasjonale samtaler

Endringene består av:

 • Redusere beløpet for tilleggsgebyrer som pålegges under Roaming-direktivet for rettferdig bruk i EU, Norge, Island og Liechtenstein for:

  • Taleanrop utført – opp til PLN 1,24 i 10 minuttert
  • Taleanrop besvart – opptil 0,31 PLN i 10 minutter,
  • SMS sendt – opp til PLN 0,02,
  • MMS sendt – opptil 0,11 PLN for 10 meldinger,
  • data overføring – opptil PLN 11,59 for 1 GB,

 • Redusere mengden ekstra dataoverføringskostnader etter overskridelse av DATA-roaming-grensene for dataroaming-bruk i EU, Norge, Island og Liechtenstein opptil PLN 11,59 per GB data overføring,
 • Øke DATA-roaminggrensene for bruk av dataroaming i EU, Norge, Island og Liechtenstein (i henhold til tabellene i dokumentene vedlagt nedenfor),
 • Ved å legge til tjenesten blokade av ut-av-bakken-nettverk,
 • Legger til informasjon gitt for neste grense på 250 PLN med mva innenfor rammen av «LIMITER DATA roaming» og «LIMITER DATA roaming for forhåndsbetalte tariffkunder».

Endringene påvirker prislister og regelverk for roaming-kampanjer, Europa-tariffen for etterbetalt og Europa-tariffen for etterbetalt 2, Europa-tariffen for Mix, Europa-tariffen for Mix 2 og regelverket for «Limiter DATA in roaming». og » Limiter DATA in roaming for prepaid tariff-kunder.» Omfanget og innholdet av endringene som er introdusert i et spesifikt dokument er fargekodet i dokumentene vedlagt nedenfor.

Hvis endringene ovenfor ikke aksepteres, har du rett til å si opp kontrakten for levering av teletjenester. Oppsigelsen skal sendes innen 1. juli 2022.


Siden endringene følger direkte av lovendringer, senking av priser på teletjenester eller tilføyelse av en ny tjeneste, krever Polkomtel Sp vilkårene i kontrakten.

– forteller Pluss i annonsen

Dokumenter som gjenspeiler endringene du har gjort


Pluss internettprislister
Pluss abonnementsprislister
Pluss MIX-prislister
Pluss prislister for bedrifter
Prislister for roaming
B2B prislister
B2B-prislister – tidligere tariffer
B2B roaming prislister – tidligere tariffer
Utseende: Dessuten feide det! Tilbyr deg 1500 GB for mange års bruk

Utseende: Pluss gir bort iPhones. Det er bare ett men


Bildekilde: Robson90 / Shutterstock.com

Tekstkilde: Pluss

You may also like

Leave a Comment