Home » Poco X5 og Poco X5 Pro er allerede tilgjengelig i butikkene. Det er ingen hemmeligheter

Poco X5 og Poco X5 Pro er allerede tilgjengelig i butikkene. Det er ingen hemmeligheter

by Peter Østbye

Premieren på de nye Xiaomi-smarttelefonene – Poco X5 og Poco X5 Pro – har vært i nyhetene i mange dager, og nå ble telefonene uventet tilbudt av en av butikkene. Dette etterlater ingen tvil om spesifikasjonen til Xiaomis nye produkter.

premiere Poco X5 og Poco X5 Pro det nærmer seg, det kommer nok til å skje tidlig i februar. I mellomtiden har telefonene allerede gjort sin pre-release debut i butikken til den bulgarske distributøren Citytel. Du kan selvfølgelig ikke kjøpe dem ennå, og prisene er fortsatt ukjente, men de tekniske detaljene og utseendet til telefonene er annonsert.

Xiaomi Poco X5

Data fra butikken bekrefter tidligere lekkasjer. De viser at Poco X5 er en skjermtelefon AMOLED 6.67 i Full HD+-oppløsningmed en oppdateringsfrekvens på 120 Hz. I hjertet er arrangementet Snapdragon 695 Tilveiebringelse av tilgang til 5G-nettet.

Xiaomi Poco X5

Butikken har en versjon med 6 GB RAM og 128 GB intern lagring, selv om andre varianter kan komme på markedet. hovedkamera 48 megapiksler (f/1.8) utfyller vidvinkel 8 megapiksler (118°) og makrokamera 2 megapiksler. Fronten har 13 megapiksler. Det hele drives av et batteri 5000mAh med lading 33W. Ifølge Citytel vil smarttelefonen være tilgjengelig med den gamle Android 11 og MIUI 13 for POCO-overlegg.

Utseende: Poco X5 avslører sine hemmeligheter i benchmark. Det er en overraskelse

Xiaomi Poco X5 Pro

Poco X5 Pro har også en skjerm 6,67 tommer Full HD+ AMOLEDer imidlertid drevet av et mer effektivt system Snapdragon 778G (6 nm), også med 5G-modem. I konfigurasjonen som er tilgjengelig i butikken, er smarttelefonen utstyrt med 6 GB RAM og 128 GB internt minne.

Xiaomi Poco X5 pro

Fotoseksjonen består av tre bakkameraer – 108 megapiksler (f/1,9), 8 megapiksler (f/2,2 vidvinkel) i 2 megapiksler (Makro f/2.4) – og 16 Mpix foran. batteri 5000mAh er ladet med strøm 67 w. Han skal ha ansvaret Android 12 med MIUI 14 for POCO-grensesnitt.

Utseende: Motorola Moto G53 5G og Moto G73 5G offisielle. Salgsstart i Polen

Utseende: Infinix viste en ny generasjon smarttelefon. Dette er resultatet av arbeidet med JBL

Bildekilde: Citytel

Tekstkilde: inkl.

You may also like

Leave a Comment