Home » Polakkenes store dag. For en prognose for laget!

Polakkenes store dag. For en prognose for laget!

by Erlend Loe


PAP / Grzegorz Momot / På bildet: Kamil Stoch

Mateusz Kozanecki


Polakkene har nok en medalje i ski-VM. Dawid Kubacki ble nummer tre i hoppkonkurransen, Kamil Stoch og Piotr Żyła var også blant de ti beste. Dette er gode nyheter knyttet til lørdagens lagkonkurranse.

Representantene for Polen kom i form til VM. Piotr Żyła var best i normalbakken, mens Dawid Kubacki vant bronsemedaljen i storbakken fredag.

Den gode nyheten slutter imidlertid ikke der. Kamil Stoch var rett bak pallen og Piotr Żyła ble nummer 9.

Biało-Czerwoni var det eneste laget som hadde opptil tre spillere blant de ti beste. Merk at Aleksander Zniszczol også ble nummer 23.

Dette er gode nyheter foran lørdagens lagkonkurranse. Tatt i betraktning resultatene fra de individuelle kampene, ville polakkene ta førsteplassen med 1058,9 poeng.

SE VIDEOEN: #dziejesiewsports: Serena Williams strålende kreasjon. fansen begeistret

De ville ha 7,2 poeng foran tyskerne på andreplass, tredjeplassen ble tatt av verten for mesterskapet – Slovenia (1049,2 poeng). Nordmennene ville kun bli klassifisert i femte plassering (1032 poeng).

Vi vil minne om at Biało-Czerwoni vil spille på laget i den sammensetningen de deltok i fredagens individuelle konkurranse. Lørdagens konkurranse er planlagt klokken 16:30 for å bli sendt på TVN, Eurosport 1, Pilot WP og Player. LIVE-tekstrapporten leveres av portalen WP SportoweFakty.

Les også:
– Hva han gjorde?! Kubacki-medalje til tross for store helseproblemer
– For en konkurranse! «Hjerteinfarkt»
Se skihopping i Pilot WP!

You may also like

Leave a Comment