Home » Polakker kan allerede betale for tanking via Autopay, men… ikke i Polen

Polakker kan allerede betale for tanking via Autopay, men… ikke i Polen

by Peter Østbye

Autopay annonserte i dag at de har gitt polske bilister en nyttig innovasjon i sin applikasjon, som tillater automatisk betaling for drivstoff, dessverre bare på bensinstasjoner i Tyskland foreløpig.

Allerede i dag kan brukere av Autopay-applikasjonen automatisk betale for motorveiturer i Polen, vaskehaller på Shell- og wwwash-stasjoner og stopper på ett av 8000 stopp. Parkeringsplasser i Warszawa, Poznań, Katowice og Wrocław.

Miłosz Kurzawski, styremedlem i Autopay:

Vi streber konsekvent etter å samle så mange bilrelaterte betalinger som mulig under Autopay-paraplyen. Vi ønsker at sjåfører skal slutte å tenke på lommebok og penger om noen år og fokusere på komfortabel og sikker kjøring, både i Polen og i nabolandene. Innføringen av automatisk drivstoffbetaling på tyske og snart også på polske bensinstasjoner er et ytterligere skritt i denne retningen.

Nå inkluderer dette settet automatiske betalinger for drivstoff kjøpt på 1200 bensinstasjoner i Tyskland som tilhører Jet-, Hem- og Sprint-nettverket. Disse betalingene er basert på geolokalisering, så det er nok at kunden som skal til bensinstasjonen først starter søknaden, og etter påfylling vil pengene for å betale for drivstoff automatisk bli belastet betalingskortet som er vedlagt søknaden.

Denne løsningen er rettet mot polske sjåfører som jevnlig kjører på veiene i Tyskland, og i nær fremtid vil et lignende alternativ dukke opp på bensinstasjoner i Polen. Mer enn en million brukere av Autopay-applikasjonen, som pleide å betale daglig for motorveiturer i Polen, vil kunne dra nytte av den.

Autopay planlegger å bruke videotolling som målløsning for den helautomatiske betalingen for fylling på bensinstasjoner, der nummerskiltene avleses ved hjelp av kameraer på bensinstasjonene.

Kilde: Autopay
Arkivbilde fra Depositphotos.

You may also like

Leave a Comment