Home » Polakker skyter for første gang på 270 minutter. Og det fem ganger på en gang. Polsk landslagspogrom

by Thure Lindhardt

Det polske landslaget etterlot ingen illusjoner til motstanderne, selv om det var nordmennene som scoret kampens første mål. Oscar Aga beseiret den polske målvakten i det 13. minutt av kampen. Spillerne fra Miłosz Stępiński tok opp nederlaget veldig raskt, slik at det ble uavgjort i det 19. minutt. Forfatteren av hiten var Arkadiusz Pyrka.

Se videoen
Sousa burde opptre oftere i Polen! «Det reiser spørsmål» [SEKCJA PIŁKARSKA #94]

Polen vinner en vennskapskamp med Norge. Stor seier

Siden den gang har bare polakker møttes i dette spillet. I første omgang kom Maciej Mas (27. minutt) Mateusz Maćkowiak (38. minutt) inn på skuddlisten. I andre runde tapte Magnus Smelhus Sjøeng to ganger for Dominik Piła (46. og 66. minutt). Det tok bare ett minutt for Chrobry Głogów-midtbanespilleren å score. I begynnelsen av andre omgang var han på banen.

Det polske landslaget var representert av følgende medlemmer: Kacper Tobiasz – Aleksander Paluszek, Jakub Iskra (Mateusz Żukowski), Maksymilian Tkocz – Arkadiusz Pyrka (Dawid Kocyła), Kacper Radkowski (Bartłomiej Eizenchart), Jan Biegański (Wocjic) Terpiłowski (Dominik Piła), Mateusz Maćkowiak – Maciej Mas.

Tyskere arrestert! Og det kunne vært bedre. En god kamp for polakkene

Seieren med Norge var veldig viktig for trener Stępińskis spillere ettersom laget hans ikke scoret et eneste mål de siste 270 minuttene. De siste kampene til det polske U-20-landslaget innenfor rammen av Elite League endte med balansen: to uavgjorte (målløse) og ett tap (mot Italia 0: 2). Polakkene hadde tidligere skutt i en 1-1 vennskapskamp mot nordmennene.