Home » Polar presenterer den nye Polar Ignite 3 Titanium treningsklokke – IT og teknologi

Polar presenterer den nye Polar Ignite 3 Titanium treningsklokke – IT og teknologi

by Peter Østbye

Polar introduserer den nye Polar Ignite 3 Titanium fitnessklokke med forbedret trenings- og velværeveiledning

KEMPELE, FINLAND, 14. JUNI 2023 Polar Electro, verdensledende innen personlig trening, sport og helserådgivning, har introdusert sin siste generasjon Polar Ignite 3 Titanium-klokke. Denne oppdaterte versjonen tilbyr alle funksjonene til fjorårets Polar Ignite 3 pluss noen nye funksjoner for å gjøre sporing av trening og helse enda bedre. Alt dette er pakket inn i et fenomenalt design med materialer av høyeste kvalitet.

Brukere kan dra nytte av over 150 sportsprofiler, dual-band GPS og funksjoner kjent og verdsatt av Polar-fans. I tillegg er Polar Ignite 3 Titanium laget av materialer av høyeste kvalitet, som f.eks B. En slitesterk, lett veske av titan og stilige stropper å velge mellom – uttrykksfullt skinn og behagelig silikon.

Polar Ignite 3 Titanium er den første Polar-klokken med banebrytende nye funksjoner som hjelper brukere av alle livsstiler å finne den rette balansen mellom aktivitet og søvn. Den splitter nye funksjonen for hudtemperaturovervåking og den nye treningsveiledningen i sanntid gjør den til en av de mest sofistikerte personlige assistentene for å forbedre treningen din og finne den riktige daglige rytmen for optimal restitusjon.

«Det nyeste medlemmet av Ignite-familien er et skritt foran resten,» sier Sander Werring, administrerende direktør i Polar Electro. «Polar Ignite 3 Titanium opprettholder designen til sin Red Dot Award-vinnende forgjenger og hever nivået enda høyere ved å bruke førsteklasses materialer og nye funksjoner som lar brukere ta vare på døgnrytmene sine som aldri før.»

Forbedrede tips for å hjelpe deg å komme deg på best mulig måte

Polar Ignite 3 Titanium er designet for å hjelpe brukere med å hvile og bygge energi for å være klare for neste utfordring. SleepWise™, din 24/7 mindfulness-assistent introdusert ved lanseringen av Polar Ignite 3, er nå også tilgjengelig på klokken din. Den splitter nye funksjonen for hudtemperatur om natten gir en daglig analyse av hudtemperaturen de siste 28 dagene og lar deg tolke dataene for helseovervåking. For eksempel kan en temperaturøkning, endringer i pustefrekvens eller andre svingninger i hjertefrekvensen indikere en forkjølelse eller en kommende sykdom. Kvinner kan også bruke temperaturinformasjonen til å fortelle hvilken fase av menstruasjonssyklusen de er i.

Ignite 3 Titanium har også en ny hvileoptimaliseringsfunksjon som analyserer pulsen din under trening og hvile for å hjelpe deg med å få mest mulig ut av treningen. Denne funksjonen bruker disse dataene til nøyaktig å bestemme hviletider mellom settene, noe som gjør den ideell for styrketrening for å bygge muskelmasse og forbedre utholdenhet, samt høyintensiv intervalltrening.

Pause Optimization-funksjonen, nattmåling av hudtemperatur og alle andre nye funksjoner vil bli gjort tilgjengelig for eksisterende Polar Ignite 3-klokkeeiere via en programvareoppdatering planlagt for lanseringen av Polar Ignite 3 Titanium.

Komponenter av høy kvalitet inspirert av nordisk design

Den siste modellen er en fortsettelse av det fantastiske nordiske designet, vinner av Red Dot 2023-prisen. Det ekstremt slitesterke Gorilla Glass 3.0 beskytter den fargerike og brukervennlige AMOLED-berøringsskjermen, som er lesbar under alle lysforhold – dag og natt. Skjermen er innebygd i en sterk og lett 100 % titanramme og tilbyr et nytt, elegant design.

Brukere kan velge mellom to sett, med en svart silikonreim og en premium brun lærreim, som tilbyr en ny klasse av komfort og design. Med ekstra armbånd kan klokken tilpasses din personlige stil.

Mens fenomenal og praktisk design er et kjennetegn på Polars nordiske arv, er denne nye klokken også designet for praktisk. Polar Ignite 3 Titanium fungerer opptil dobbelt så raskt som Polar Ignite 1 og 2 samtidig som den gir opptil 5 virkedager på en enkelt lading. Brukere kan også dra nytte av dual-band GPS-modulen, som tilbyr posisjoneringsfeil halvert sammenlignet med tidligere produktgenerasjoner.

Polar Ignite 3 Titanium: nøkkelfunksjoner

 • Analyse av hudtemperatur om natten: Temperaturovervåking gjennom natten for å bli enda bedre kjent med kroppen din og oppdage avvik fra normen
 • Pause optimalisering: Pulsanalyse under trening for å bestemme riktig hviletid mellom settene for enda bedre treningseffekter
 • SleepWise™ daglig energianalyse: En unik funksjon som overvåker hvordan søvn påvirker oppmerksomhet og årvåkenhet gjennom dagen
 • Titanium ramme: Den fulle titanramme gir ekstra beskyttelse mot skade
 • Curved Gorilla Glass 3.0: Ekstremt motstandsdyktig glass designet for enda bedre beskyttelse av skjermen
 • AMOLED-skjerm med høy oppløsning: ekstremt fargerik og lettlest skjerm med en størrelse på 1,28 tommer, en oppløsning på 416×416 piksler og 16 millioner farger.
 • Skjermwidgets: Brukere kan velge informasjonen som vises på urskiven og få umiddelbar tilgang til dataene de trenger mest
 • Dual band GPS: mindre forstyrrelser og mer presisjon ved trening i dårlig vær og mellom høye bygninger
 • Lang batterilevetid: Opptil 5 dager i klokkemodus eller opptil 30 timers trening med GPS og puls på en enkelt lading
 • Kraftig prosessor: dobbelt så raskt sammenlignet med tidligere generasjoner av Ignite-klokker
 • Polar Precision Prime™-teknologi: avansert optisk pulsmåling fra håndleddet
 • Nightly Recharge™: Nattehvileanalyse som viser restitusjonsnivået etter forrige dags aktivitet
 • Sleep Plus Stages™: en funksjon som automatisk overvåker mengden og kvaliteten på søvnen, samt tiden brukt i hver av fasene
 • Serena™: Pusteøvelser bidrar til å slappe av kropp og sinn og redusere stress
 • 24/7 aktivitetssporing: Polar Ignite 3 registrerer din daglige aktivitet, skritt og tilbakelagt distanse
 • FitSpark™: Daglige treningsforslag skreddersydd til brukerens nåværende form
 • stemmeveiledning: Informasjon og treningsdata strømmes direkte fra Polar Flow-appen til hodetelefonene eller høyttaleren på telefonen
 • gangprøve: Enkel, sikker og repeterbar måte å måle VO2max over en 15 minutters spasertur
 • Kaloriteller: antall kalorier forbrent under treningsøkter og gjennom dagen.
 • Energikilder: en oppsummering av energikildene (fett, proteiner og karbohydrater) som brukes under treningsøkten.
 • musikkkontroll: Juster volumet og bytt sanger i Musikk-appen på telefonen din rett fra klokken
 • polar strømning: en omfattende og gratis treningsapp som lar deg se og analysere aktivitets-, trenings- og søvndataene dine

Tilgjengelighet og priser

Polar Ignite 3 Titanium-klokken er tilgjengelig nå for én pris på polar.com/en 1799 PLN Leveres med brunt skinn og svart silikonstropp 1649 PLN med svart silikonstropp

Merknader til redaktører

For mer informasjon, vennligst kontakt oss på marketing@sportkonsulting.pl

For å laste ned produktbilder, livsstilsbilder og videoer, vennligst klikk på lenken:

https://studio.polar.com/collectionPub/64885e7a13c8e1800b0b33b7

Om Polar

I snart 50 år har Polar tilbudt produkter som støtter brukere med verdens beste måle- og dataanalyseteknologi innen helse, sport og trening. Dette gjør det mulig for brukere – fra nybegynnere til profesjonelle idrettsutøvere – å lykkes med sin søken etter et lykkeligere og sunnere liv. Kjent for sitt enestående engasjement for vitenskap og dyp forståelse av sport, helse og teknologi, har Polar etablert seg over hele verden som den ideelle partneren for alle som leter etter løsninger for å hjelpe dem med å oppdage sitt sanne potensial. Porteføljen vår består av prisvinnende klokker og aktivitetsmålere som fungerer utmerket med Polar treningsapper og nettjenester.

Besøk www.polar.com/uk for mer informasjon

Newseria er ikke ansvarlig for innholdet og annet materiale (f.eks. infografikk, bilder) gitt i «Pressekontoret» hvis forfattere er registrerte brukere som PR-byråer, selskaper eller statlige institusjoner.

You may also like

Leave a Comment