Home » Polen – Norge: en seier som tørker tårene. Strand Fotball

Polen – Norge: en seier som tørker tårene. Strand Fotball

by Thure Lindhardt

Polakkene tapte 8-2 for Hviterussland i starten av kvalifiseringsrunden. I den andre kampen var deres rivaler Spania. Biało-Czerwoni ledet nesten hele kampen, men til slutt spilte rivalene uavgjort og scoret det avgjørende målet 7-6 i tillegg. Laget vårt mistet sjansen til å rykke opp til VM.

Norge var vårt lags rival i siste gruppespill. Sebastian Papiernik tok ledelsen i det tredje minuttet. Arkadiusz Kłopeć scoret et mål seks minutter senere. Samme spiller kom inn på skuddlisten i det 28. minutt. Stian Rasch scoret hedersmålet for nordmennene få sekunder før slutt.

Polen beseiret til slutt Norge 3-1 og ble nummer tre i sin gruppe. Det polske laget kjempet fortsatt om plassene 9-12, men får ikke plass i verdenscuppen. Konkurransen finner sted torsdag og fredag.

Polen – Norge 3: 1 (2: 0, 0: 0, 1: 1)

Mål: Sebastian Papiernik (3), Arkadiusz Kłopeć (9, 28) – Stian Rasch (36)