Home » Polen – Norge: når og når spillet? Hubert Wagner-minnesmerket

Polen – Norge: når og når spillet? Hubert Wagner-minnesmerket

by Thure Lindhardt

Wagner-minnesmerket: 18. utgave av turneringen

Hubert Jerzy Wagner-minnesmerket vil bli spilt for 18. gang For et år siden var det ikke mulig å organisere arrangementet på grunn av koronaviruspandemien. De siste årene har kamparenaen vært, og denne gangen vil være, Tauron Arena i Krakow.

Les også. Wagner Memorial 2021: Hvem spiller? Når? Tidsplan

Fire lag deltar i turneringen – Polen, Norge, Egypt og Aserbajdsjan. Alle lag spiller sine kamper mot hverandre innen tre dager, og laget med høyest poengsum er vinneren av turneringen. Det polske laget er en klar favoritt til Wagner-monumentet.

Les også. ME volleyballspillere: Polakker kjenner spilleplanen

Først møter spillerne fra Vital Heynen Norge. Rivalen bør ikke være et altfor vanskelig hinder å overvinne. I kvalifiseringsrunden til EM tapte nordmennene mot Portugal og Hviterussland. For det polske laget ligger fredagens kamp til å bli en perfekt match foran sesongens viktigste begivenhet, Tokyo-OL.

Les også: Możdżonek rørt av tragedien i Stalowa Wola

Wagner-monumentet. Hvor å se

Spillene på årets Wagner-monument vil bli sendt på Polsat. Fredagskampen mellom Polen og Norge sendes av Polsat Sport Extra og online på Ipla.tv.

Wagner-monumentet. Polen mot Norge: hvilken sesong?

Møtet mellom Polen og Norge i sammenheng med Hubert-Jerzy-Wagner-monumentet vil finne sted fredag ​​9. juli fra kl. 18.00. Kampen spilles i Tauron Arena i Krakow.

You may also like

Leave a Comment