Home » Polen – Norge. Polske kvinner beholdt de foretrukne norske kvinnene. Du var heldig. El. VM for kvinner

Etter to kvalifiseringskamper hadde det hvit-røde laget fire poeng etter uavgjort mot Belgia og 1-0 borteseier på det armenske landslaget. Den norske kvalifiseringen startet med et sterkt mål og to sikre seire. I åpningen utklasset det skandinaviske laget Armenia 10-0 og scoret tre mål mot spillere fra Kosovo i andre runde. 13-0 rekord og seks poeng må ha vært imponerende.

Polakkene var ikke redde for sine rivaler og sto tappert imot det skandinaviske laget fra starten av kampen. Małgorzata Mesjasz hadde en sjanse til å score i løpet av de første minuttene, da hun befant seg fullstendig ubevoktet noen få meter fra det norske målet etter et frispark, men headingen hennes gikk over mål. Nordmennene bør ta ledelsen i det 12. minutt. Keeper Karolina Klabis grep inn instinktivt og stoppet et kraftig skudd av Lisa-Maria Utland fra flere meter.

For hvert minutt som gikk var fordelen til nordmennene synlig på banen. I det 28. minutt mistet vår representant ballen på midtbanen, Caroline Hansen stormet avgårde med et farlig trekk. Barcelona-spilleren befant seg på høyde med Klabis, men Polen-keeperen var igjen uslåelig.