Home » Polen vinner første Narvik Cup – TotalRL.com

Polen vinner første Narvik Cup – TotalRL.com

by Gunnar Garfors

Polen, som Kyle Keswick scoret 10 poeng for, vant den første Narvik Cup ved å slå Norge 22-18 i et spennende møte på Wanderers Sports Ground i Londons Ilford. Hvert lag gjorde fire forsøk, med Martyn Hoyland som scoret to mål for nordmennene.

Polen ledet gjennom hele kampen, og Norge kom sterkt tilbake i andre omgang, og bommet på en sjanse med et minutt igjen da de mistet ballen nær målstreken etter en desperat takling, som kunne bidratt til utligningen. .

Colin Becker, assistenttrener for det polske landslaget, kommenterte: «Det var en veldig bra konkurranse, begge lag ga alt. Guttene våre viste mye entusiasme og en ekte vinnervilje.»

Hans norske kollega Liam Stead sa: «Jeg er veldig fornøyd med prestasjonen og stolt over alles innsats. Vi tok ledelsen i andre omgang og hadde en sjanse, men vi misset den i siste minutt.

«Det er et stort skritt for oss, selv om vi ikke fikk resultatet.»

Polen 22: Mateusz Kowalewski, Kamil Wilkowski, Dominic Medici, Adam Jasiński, Tomic Pozniak, Łukasz Łucka, Kyle Kisek, Steve Archer, Tomasz Zerby, Harry Shmiel, Phil Lecock, Gabe Rumianowski, Eric Wiśniewski; (abonnementer) Kacper Filipczak, Mateusz Klosiński, Chris Malloney, Simon Adamski; Å forsøke: Wilkowski (1), Kesik (15), Jasinski (21), Mateusz Klosinski (51); Mål : 3/4 lomme

Norge 18: Lukasz Zuniga, Casey Biggs, Arne Uma-Torsen, Martin Hoyland, Patrick Gustad, Christopher Milligan, Stephen Moikaria, Matias Vada-Stenseth-Holm, Robin Bjornstad, Daniel Horn, Marius Odland-Saglev, Niels Christian Holt, Harald Mikkelsen; (abonnementer) Oliver Falk, Eric Mellor, Andreas Vogen, Kevin Patniss; Å forsøke: Hoyland (26, 55), Milligan (37), Bjornstad (71); Mål: Moicaria 0/2, Milligan 1/2

halvparten av tiden: 16-8; Regel: Matthew Rosley (England)