Home » Politikvinnens liv sto ikke til å redde. Hun ble foreldreløs en 7 år gammel sønn

Politikvinnens liv sto ikke til å redde. Hun ble foreldreløs en 7 år gammel sønn

by Gunnar Garfors

Dorota Motyka-Sztrom er død. Hun jobbet for politiet i 18 år, først i forebyggingsavdelingen til distriktspolitiets hovedkvarter i Białobrzegi.

I 2018 begynte hun i avdelingen for økonomisk kriminalitet ved det kommunale politihovedkvarteret i Radom. Dessverre måtte hun stoppe tjenesten på grunn av helsemessige årsaker.

Radome. En politikvinne er død, hun døde etter lang tids sykdom

«For noen år siden ble polititjenesten hennes og freden i familielivet hennes avbrutt av en alvorlig kreftsykdom, som Dorota kjempet mot med støtte fra familie og venner. Dessverre, til tross for hennes modige holdning og iherdige kamp, ​​har Radom forsvunnet. «Politikvinnen døde for evig tjeneste om morgenen 3. august 2023,» sa hun. KMP i Radom.

Kvinnen ble foreldreløs sin 7 år gamle sønn, og etterlot seg ektemann, familie og venner. «Ledelsen av Radom-politiet og den provinsielle eksekutivkomiteen til den uavhengige selvstyrende foreningen av politifolk deler smerten til den sørgende familien. Dorotka! Du vil forbli i våre minner for alltid, sa Radom-politiet.

Politikvinnens begravelse finner sted lørdag 5. august klokken 11 i St. Trinity Church på ul. Krakowska 25 i Białobrzegi.

Var du vitne til en viktig hendelse? Har du sett noe fascinerende eller sjokkerende? Vil du at vi skal beskrive et viktig tema? Skriv til oss! Du kan sende oss informasjon, bilder og opptak til info@radiozet.pl.

RadioZET.pl/KMP i Radom

You may also like

Leave a Comment