Home » Polske volleyballspillere i semifinalen i VM! Vinn kampen mot amerikanerne

Polske volleyballspillere i semifinalen i VM! Vinn kampen mot amerikanerne

by Erlend Loe

Michał Bryl og Bartosz Łosiak skal spille i semifinalen i verdensmesterskapet i 2023.

Bartosz Łosiak og Michał Bryl beseiret amerikanerne Miles Partain og Andy Benesh 2-0 (21:19, 21:16) for å nå semifinalen i sandvolleyball-VM i Tlaxacala, Mexico.

Deres konkurrenter i finalen vil være den bedre duoen fra konkurransen mellom nederlandske Stefan Boermans og Yorick de Groot og svenskene David Ahman og Jonatan Hellvig.

Se også: Hvor spiller de polske nasjonale volleyballspillerne? Den nye klubbsesongen starter

Det polske paret stormer fra seier til seier i sesongens viktigste begivenhet. Først vant hun alle tre gruppekampene, der hun kun tapte ett sett, og beseiret nordmennene Hendrik Mol og Mathias Berntsen 2-0 (21:18, 21:16) og tyske Clemens i utslagsfasen Wickler og Nils fra kl. Ehlers 2:0 (21:18, 21:16).

Det første settet i kvartfinalen var veldig jevnt. Den andre kampen ble diktert av det hvite og røde laget. Kampen ble avsluttet etter den andre kampen og Bryl gjorde et vellykket angrep. Etter siste kamp falt polakkene i armene på hverandre.

Det hvit-røde laget var bedre på alle statistikker. De scoret fire poeng med en serve og tre med en blokkering. Motstanderne gjorde opptil 12 egne feil.

Amerikanerne eliminerte Piotr Kantor og Jakub Zdybek i 16-delsfinalen og vant 2-0 (21:17, 21:16).

RM, PAP

PolsatSport.pl i versjonen for Android- og iOS-telefoner!

Den siste informasjonen og nyhetene uansett hvor du er.

You may also like

Leave a Comment