Home » Popularitetsrangering av videospillere før jul – hvilken er verdt å kjøpe?

Popularitetsrangering av videospillere før jul – hvilken er verdt å kjøpe?

by Peter Østbye

Teksten inneholder reklamelenker fra vår partner.

Syvendeplassen ble tatt av den eneste Prido DVR-en i denne rangeringen, i5-modellen. Det er et utmerket valg for noen som ikke vil bruke for mye penger på en avansert enhet, men trenger opptak av god kvalitet. Produsenten brukte Sony Exmor imx323-sensoren, som gir et klart bilde. Opptakene har Full HD-oppløsning og objektivet har en visningsvinkel på 150 grader. I tillegg er det en G-sensor, en bevegelsessensor og en aktiv parkeringsmodus, som er karakteristisk for dyrere enheter. Betjening og forhåndsvisning av bildet er mulig takket være den 2-tommers skjermen.

6. NextBase 622GW

NextBase 622GW kan trygt kalles en avansert modell. For denne modellen må du betale over 1000 PLN. For denne prisen får vi utmerket opptakskvalitet og flere tilleggsfunksjoner. Disse inkluderer den innovative what3words-funksjonen, som kan redde liv i tilfelle en ulykke. Det gir presise koordinater innenfor en 3 meter stor firkant som kan deles med nødetater eller venner og familie. Men det viktigste er kvaliteten på bildet som er tatt. NextBase tilbyr 4K-oppløsning med 30 bilder per sekund. Den utmerkede effekten påvirkes også av digital bildestabilisering, forbedret nattsyn og ekstremværmodus. Spesielle algoritmer forbedrer opptaksklarheten under vanskelige forhold. Det er verdt å merke seg at 622GW fungerer med stemmeassistenten Alexa, som lar deg kontrollere smarttelefonen uten å ta hendene fra rattet.

5. NextBase 522GW

Nextbase-enheter er jevnlig inkludert i rangeringen av de mest populære videoopptakerne. Denne gangen hoppet NextBase 522GW til femteplass. Man kan si at det er en modell fra mellom eller enda høyere prisklasse. Den høyere prisen er imidlertid forbundet med gode parametere og kvalitet. Kameraet tar opp i Quad HD 1440P 2K-oppløsning med 30 bilder per sekund eller Full HD 1080P-oppløsning med opptil 60 bilder per sekund. Den er utstyrt med en intelligent parkeringsmodus som starter opptak når G-sensoren oppdager et sammenstøt. 522GW har en innebygd GPS-modul med høy presisjon. Takket være det kan enhver rute visualiseres i Google Maps. Den betjenes via en tre-tommers berøringsskjerm. NextBase har også Wi-Fi og Bluetooth for å koble til smarttelefonen din.

4. NextBase 222G

Dette er den tredje NextBase VCR i denne rangeringen. Denne gangen har vi imidlertid å gjøre med den billigste modellen, fordi den koster mindre enn 400 PLN. Det er et ideelt valg for folk som forventer pålitelig drift, gode parametere og, viktigst av alt, tilfredsstillende kvalitet på videoopptak. Nextbase 222G tar opp i en oppløsning på 1920 x 1080 px, det vil si Full HD med 30 bilder per sekund, med en visningsvinkel på 140 grader. Kameraet er utstyrt med nattmodus og GPS, noe som øker brukervennligheten betraktelig. Enheten har også en parkeringsmodus som overvåker kjøretøyet 24 timer i døgnet.

3. Neoline X-COP 9300S

Tredjeplassen tilhører nyheten: Neoline X-COP 9300S. Dette er den dyreste modellen i denne rangeringen, fordi den koster nesten 1,6 tusen. zloty. Det er trygt å si at dette er et dashcam for de mest krevende brukerne. Den tilbyr en bred visningsvinkel, Full HD-opptaksoppløsning, nattmodus og CPL antirefleksfilter. Den har også en innebygd GPS som kan finne bilens posisjon nøyaktig. Det er ikke alt fordi Neoline også har fotoboksvarsler, en bevegelsessensor, en sjokksensor og til og med en mikrofon.

2.Pioneer VREC-200CH

Pioneer VREC-200CH montert på bakspeilet kom på andreplass i popularitetsrangeringen i desember. Displayet og linsen er integrert i speilet, slik at enheten ikke hindrer sikten din gjennom frontruten. Pioneer tar opp bildet med en oppløsning på 1280 x 720 piksler, noe som ikke er eksepsjonelt, men det er nok til å få riktig detaljnivå. Kameraet har en bevegelsessensor slik at opptaket starter automatisk. Produsenten installerer også G-sensor sjokksensor som standard. Settet inkluderer også et ryggekamera, som bør monteres på utsiden, for eksempel på bagasjelokket. Ved rygging overføres bildet fra denne direkte til hovedkameraet montert på speilet.

1. Xiaomi 70mai 1s D06

Vinneren av den siste videospillerens popularitetsrangering er Xiaomi 70mai 1S D06. Enheter i denne serien nyter gode meninger fra brukere, for eksempel takket være den lave prisen. Ovennevnte 70mai koster litt over PLN 200 og tilbyr filmer i Full HD-oppløsning med en visningsvinkel på 130 grader. Kameraet er utstyrt med en Sony IMX335 CMOS-sensor. Dette er viktig informasjon, fordi omformeren til et kjent merke er en garanti for anstendig kvalitet. Til tross for den lave prisen finner vi HDR-funksjonen, en sjokksensor og en WLAN-modul her, noe som er sjeldent i enheter i denne prisklassen.

Sjekk også populære smarttelefonfester:

You may also like

Leave a Comment