Home » Prasówka 06/12/2023 – de viktigste begivenhetene. Vi har utarbeidet en presseomtale fra i går

Prasówka 06/12/2023 – de viktigste begivenhetene. Vi har utarbeidet en presseomtale fra i går

by Gunnar Garfors

Vi har utarbeidet en morgenpresse for deg. Sjekk ut artiklene våre lesere leste mest i går, 06/11. Pass på at du ikke har gått glipp av noe viktig. Har du lest artikkelen: «Nattulykke på motorvei A1? To lastebiler kolliderte. Den ene falt på siden. BILDER»?

Pressemelding 12.06: Topp 3 artikler fra i går

Her er en liste over gårsdagens mest populære meldinger. Hadde du mulighet til å lese dem alle?

📢 Natteulykke på motorvei A1. To lastebiler kolliderte. Den ene falt på siden. BILDER

Den alvorlige ulykken skjedde søndag (11. juni) klokken 1 på motorveien A1 i Piątek kommune. To lastebiler kolliderte på veien mot Gdańsk. En av dem snudde sidelengs. Enorme vanskeligheter oppsto – motorveien ble helt stengt de neste timene, deretter gikk trafikken over i venstre kjørefelt.

Ikke gå glipp av handlingen!

📢 Eksotiske dyr i Łódź – Søndagsmarkedene tiltrakk seg mange besøkende FOTOVIDEO

Edderkopper, slanger, leguaner, leguaner, kameleoner, frosker, skilpadder, fisk – den eksotiske dyremessen i Łódź tiltrakk seg mange interesserte søndag. Man kunne ikke bare se og kjøpe et eksotisk «kjæledyr», men også lære mye om det. Utstillerne snakket gjerne med gjestene, svarte på mange spørsmål og ga råd til folk som bestemte seg for å starte oppdrett av en pyton, vannskilpadde eller en kameleon.

Les de viktigste nyhetene mer komfortabelt

Pressemelding 12.06: ytterligere hendelser

Nedenfor er de andre artiklene som fanget oppmerksomheten til leserne i går. Hva var så viktig at du ikke klarte å ta øynene fra det?

📢 Her avslører Ela Romanowska kroppen sin. Vert Vårt nye hjem inspirerer i bildene! Du har ikke sett dette ennå! 11. juni 2023

Ela Romanowska erstattet Katarzyna Dowbor i showet Vårt nye hjem. Elżbieta Romanowska er 39 år gammel og har spilt i mange filmer, serier og programmer. Hun er også veldig aktiv på sosiale medier. På mange BILDER liker skuespilleren å vise sin sjarm til et bredere publikum. Fans elsker avstanden til seg selv. Ela Romanowska ser veldig sexy ut på disse bildene. Overbevis deg selv i bildegalleriet…

📢 Vi har en ny prest – det var en spesiell feiring av presteordinasjonen i Łódź katedral

Lørdag 10. juni 2023 ordinerte erkebiskop Grzegorz Ryś, Metropolitan of Łódź, Krzysztof Kucharski – en utdannet ved Łódź Higher Theological Seminary – i Łódź-katedralen til prest for kirken. Dette er den første seremonien i historien til erkebispedømmet i Łódź der bare en prest ble ordinert. Det ble deltatt av flere dusin prester, inkludert kardinal Konrad Krajewski – pavelig almoner, erkebiskop senior Władysław Ziółek, biskop Ireneusz Pękalski og biskop Marek Marczak.

📢 Fans på Eagle Łódź-spillet. God stemning på tribunen, synd at vi ikke kunne vinne noen BILDER

Når været var fint, var tribunen til Eagle fylt med fans som som alltid krysset fingrene for speedwaysjåførene. Dessverre klarte vi ikke å vinne denne gangen. Men stemningen var veldig varm.

📢 Ikke spis det om morgenen! Ifølge eksperter bør disse tingene ikke spises til frokost

En balansert frokost er nøkkelen til å holde seg energisk gjennom dagen og holde fokus på jobben. Ifølge eksperter er det en gruppe populære produkter som ikke bør spises om morgenen. Se galleriet vårt for en liste over produkter som ernæringsfysiologer sier ikke bør spises til frokost.

📢 UEFA Champions League. Prestasjonen til den spektakulære brasilianeren før finalen Manchester City – Inter Milan. Hennes hete danser på scenen fascinerte Neymar

Champions League-finalen mellom Manchester City og Inter Milan er årets viktigste kamp i europeisk fotball. Tradisjonelt er det et show før start, hvor arrangørene alltid inviterer stjerner i verdensklasse som «Imagine Dragons», Dua Lipa, «Black Eyed Peas» eller «2cellos». I år vil publikum glede publikum med sang og rørende dans i en duett med den nigerianske rapperen Burna Boy og den brasilianske sangeren Anitta.

📢 Widzew utlendinger. Våre elleve beste utenlandske spillere i Widzew historie BILDER

Widzew-spillere spiller for tiden i Ekstraklasa. Trener Janusz Niedźwiedz sin tropp inkluderer for tiden: Henrich Ravas (Slovakia), Bozidar Czorbadzijskie (Bulgaria), Mato Milos (Kroatia), Andrejs Ciganiks (Latvia), Fabio Nunes (Portugal), Juljan Shehu (Albania), Kristoffer Normann Hansen (Norge) og Jordi Sanchez (Spania). Det blir interessant å se om noen av dem forblir i fansens historie lenge. I Widzews 113 år lange historie har over hundre utlendinger fra over tretti land opptrådt der. De har absolutt sin del av suksessen. Det må imidlertid presiseres med en gang at de aller fleste av dem viste seg å være «idioter» som så på Widzewe som et sted man kunne tjene ganske gode penger med liten innsats. Noen klarte faktisk ikke engang å debutere i ett offisielt sammenstøt (med den «berømte» rumenske Bogdan, ledet av Straton). Vi har imidlertid forberedt våre elleve beste spillere fra utlandet. Husk at dette er en subjektiv avgjørelse og viktigst av alt moro. Og ikke la posisjonene på banen lede deg. Men et slikt team ville definitivt mestre det.

SE DE NESTE SLIDES

📢 Du kan kjøpe dette på det største markedet og børsen i Łódź. Bilder og priser fra basaren på ul. Pushkin og Lodova 10. juni 2023

Børs på ul. Pushkin i Lodz er full av liv. Se hva og for hvor mye du kan kjøpe der. Bilder i vårt GALLERI

📢 Her er bildene som ikke viser hva du synes. Og det viste seg helt tilfeldig. FOTO 06/10/2023

Det er bilder som ganske tilfeldig trekker seerens oppmerksomhet til slike elementer i bildet, noe som gir hele bildet en helt annen betydning. Du finner eksempler på slike bilder i vårt GALLERI. Må se! 10. juni 2023

📢 Dagligvarepriser i Arturovek. Se hvor mye iskrem, vafler, pølser og øl koster ved et populært svømmebasseng i Łódź? PRISER, BILDER

I sommerhelgene får MOSiR-svømmebassenget i Arturówek i Łódź til og med besøk av rundt et dusin foodtrucks og mobile stands med mat. Der kan du selvfølgelig kjøpe is og vafler, men det finnes også kebab, pølser og øl. Se hva du kan spise i Arturówek og hvor mye du må betale for det!

📢 Fra syklusen av Łódź-historier. Brann i sentrum av Lodz. Skobutikken på hjørnet av gatene Piotrkowska og Tuwim brant ned. BILDER

Da Buta-huset (den tidligere klesbutikken til Emil Schmechel), en historisk bygning i krysset mellom gatene Piotrkowska og Tuwima, brant 24. mai 1990, var det ingen som trodde at det ville bli gjenoppbygd.

Brannstifteren var 16 år gamle Andrzej M., som satte fyr på gamle filler og papirer i øverste etasje i bygningens tårn. Innsiden av bygningen brant fullstendig ned.

📢 Lodz lokomotiv kirkegård. Gamle tog på sidesporet i Olechów

Lokomotivkirkegården i Łódź ligger ved jernbanesiden i Olechów. Imponerende.

📢 Skuespillere, skuespillerinner, verdensstjerner som er avhengige av alkohol. Kjente personer som har innrømmet alkoholisme

I Polen har flere kjente kvinner innrømmet alkoholisme de siste årene. De var modellen Ilona Felicjańska, skuespillerinnen Stanisława Celińska og skuespillerinnen Edyta Olszówka. Det sies mye mer om det i utlandet, hvor kjendisalkoholisme ikke er tabu. I galleriet bilder av folk som tilsto alkoholisme.

DU MÅ SE

Det skjer i Polen og i verden – les videre i.pl

You may also like

Leave a Comment