Home » Prasówka 21/06/2023 – de viktigste begivenhetene. Vi har utarbeidet en presseomtale fra i går

Prasówka 21/06/2023 – de viktigste begivenhetene. Vi har utarbeidet en presseomtale fra i går

by Catherine Monroe

Vi har utarbeidet en morgenpresse for deg. Sjekk ut artiklene våre lesere leste mest i går, 20.06. Pass på at du ikke har gått glipp av noe viktig. Har du lest artikkelen: «Trafikkvansker i provinsen?» Mazovia 21/06/2023. Liste over aktuelle veireparasjoner og andre hendelser”?

Ikke gå glipp av handlingen!

📢 Blir det strømbrudd i Mazowieckie 21. juni? Se planlagte strømbruddsdatoer

Hvor kan det være i Mazowieckie 21.06. komme til strømbrudd? Vi presenterer en liste over steder hvor det er planlagt avbrudd i de kommende dagene. Mangelen på strøm kan være irriterende, så det er verdt å finne en passende jobb som ikke krever strøm for denne gang. De vanligste årsakene til strømbrudd er bygging, renovering og modernisering av nettet. Det er godt å forberede seg på slike situasjoner i Mazovia.

Les de viktigste nyhetene mer komfortabelt

Prasówka 21.06: ytterligere arrangementer

Nedenfor er de andre artiklene som fanget oppmerksomheten til leserne i går. Hva var så viktig at du ikke klarte å ta øynene fra det?

📢 Beste memes etter kampen Moldova-Polen: White-Reds-katastrofe etter pause

Polens dårligste prestasjon så langt i kampen mot Moldova var uavgjort 1-1 til Waldemar Fornaliks lag i Chisinau i 2013. Trener Fernando Santos overgikk imidlertid denne «bragden» og for første gang i historien tapte de hvit-røde mot moldoverne, rangert 171 på FIFA-rankingen, selv om første omgang ikke indikerte vårt nederlag i det hele tatt. Sjekk ut de beste memene etter Moldova-Polen.

📢 En rask middag for hele familien. Vi anbefaler 5 raske gryteoppskrifter som ikke er så vanskelige. De er mettende og deilige

Vi har satt sammen for deg 5 velprøvde oppskrifter for umiddelbare og veldig smakfulle gryteretter. Vi garanterer at du ikke vil jobbe hardt med dem. Dette inkluderer en gyrosgryte med særpreget smak med kylling og en deilig kremet pastagryte med ost. Slike mettende retter vil sikkert glede alle. Sjekk ut og prøv våre raske middagsoppskrifter for hele familien.

📢 Ikke plant disse plantene i hagen din! Du vil raskt overgro den. Dyrking av noen planter er til og med forbudt. Se hva du bør se etter

Noen planter ser attraktive ut og til og med nyttige (for eksempel duftende eller medisinske), men det er bedre å ikke plante dem i hagen. Hvorfor? For snart er det lite å vokse utenom dem. Det er arter som gror over og ikke kan kontrolleres. Noen av dem ble importert fra andre regioner i verden og ble til og med ansett som en trussel mot naturen, og det er grunnen til at dyrkingen deres ble forbudt. Se hvilke planter du ikke bør plante i hagen!

📢 Ikke nær deg disse plantene når det er varmt! De kan til og med brenne langveisfra. Det er ikke bare Sosnowski-borsjtsj. Sjekk hva du skal se etter

Noen planter som vi dyrker i hager eller som vi kan møte på en tur er ekstremt farlige. De er spesielt sterke og ugunstige i varmt, solrikt vær. Noen av dem under slike forhold og langveisfra kan forårsake alvorlige brannskader! Du trenger ikke engang å ta på dem for å bli skadet – bare kom nær dem. Finn ut hvilke planter du bør se etter i hagen og når du går en tur.

📢 De beste gratis spillene for Xbox One og Xbox Series X/S. Sjekk ut titler som er verdt å prøve og ikke trenger å betale noe for

I motsetning til tilsynelatende, er det mange gratis spill og produksjoner i gratis-å-spille-modellen på markedet hvis underholdningsnivå ikke er dårligere enn de fullt betalte titlene. Dette gjelder både PC-titler og konsollspill fra én leverandør, og vi har bevis på det. Her er de beste gratis Xbox One- og Xbox Series X/S-spillene som definitivt er verdt oppmerksomheten din.

📢 Barnehage i Ostrów Mazowiecka? «Beslutningen er tatt, vi skal gjennomføre den», sier ordføreren

I juni kunngjorde byens ordfører, Jerzy Bauer, planer om å bygge en barnehage. I tillegg skal det bygges en gratis, offentlig musikkskole.

📢 Hvordan og når vanne blåbær, bringebær og annen frukt i hagen? Å gjøre det riktig vil resultere i en søtere og saftigere høst

I mange regioner i Polen er det igjen ikke regn. I slike tider er riktig vanning av plantene desto viktigere hvis vi ønsker å oppnå en vellykket høsting. For lite, men også for mye vann påvirker hvor store og søte fruktene til buskene i hagen vår blir. For mye vann kan også føre til sykdom og invitere skadedyr på besøk. Vanningstid er også viktig. Lær de beste måtene å vanne blåbær, bringebær, stikkelsbær og andre fruktbusker for å holde dem vakre og sunne.

📢 Bygging av gasskraftverk i Ostrołęka. Hvordan fungerer det? nettstedsrapport

I Ostrołęka pågår fortsatt arbeid med bygging av et gasskraftverk. Det skal som kjent bygges på stedet der byggingen av et kullkraftverk tidligere ble startet. Det vil si i utkanten av byen, bak den kommunale kirkegården og «PGO-oppgjøret». Hvordan fungerer det?

📢 Gunstige endringer for pasienter. Fra 1. juli nye henvisninger til sanatorium eller rehabilitering. Hvordan få fart på turen til spaet?

Fra 1. juli 2023 vil pasienter som ønsker å bruke sanatoriet eller rehabiliteringen få nye henvisninger – e-henvisninger, det vil si elektroniske henvisninger. Dette er en stor bekvemmelighet, sparer tid og sparer slitsomt papirarbeid. Hva skjer med papiranbefalinger? Vi foreslår også hvordan du kan fremskynde veien til sanatoriet.

📢 Deilig varm lemonade. Prøv 7 tilsetningsstoffer som endrer smaken av vann med sitron. Noen av dem finnes i hagen

Lemonade er den perfekte drinken for varme dager. Men du trenger ikke begrense deg til grunnversjonen, som er tilberedt på grunnlag av mineralvann, sitronsaft og sukker. Vi tilbyr 7 tilsetningsstoffer som forbedrer smaken av sitrondrikken.

📢 Android 14 er her! Sjekk om telefonen din får en oppdatering og nye funksjoner. Enhetsliste og viktig informasjon

Android er et av de mest populære mobile operativsystemene i verden. Den finnes på nesten alle smarttelefoner på markedet, bortsett fra Apples iPhone, selvfølgelig. Android 14 nærmer seg raskt sin generelle utgivelse. Med dette vil det være flere revolusjonerende funksjoner og rettelser, inkludert de som er basert på kunstig intelligens. Det finnes også første betaversjoner. Finn ut hva vi allerede vet om Android 14 og hvilke smarttelefoner som vil motta oppdateringen.

📢 De mest fasjonable tåneglefargene som utfyller sommerstyling. Lær hvordan du utfører en hybrid pedikyr trinn for trinn

Hybridpedikyren er en behandling som er veldig populær, spesielt om sommeren. Takket være riktig fotpleie er huden glatt, fuktet og fri for hard hud. Hva annet garanterer en hybrid pedikyr? Vakker og skinnende farge på neglene.

📢 Mote og hår i perioden til Folkerepublikken Polen. Sånn var det da. Det var frisyrene! Se!

Folk snakker om tidene til Folkerepublikken Polen når de snakker om køer foran butikker og mangel på grunnleggende dagligvarer. Imidlertid var ikke alt grått og trist i løpet av denne tiden. For mange mennesker er dette ungdomsårene og studentgalskapen. En liten reise gjennom tiden og en klype nostalgi? Hvorfor ikke! Se hvilke frisyrer som var populære i tiden til Folkerepublikken Polen.

📢 Er håret ditt tynt og sparsomt? Med disse frisyrene vil problemet ditt bli usynlig! Her finner du fasjonable og stilige frisyrer som vil gi dem volum

Tynt og sparsomt hår kan være et problem for mange kvinner. Det er imidlertid en måte! Hva? Riktig valgt kutt, styling og farging. Se hvilke frisyrer som løfter håret opp ved røttene og få det til å se ut som det er flere av dem.

📢 Økologisk familiepiknik i Troszyn, 18.06.2023. bilder

Den økologiske familiepikniken fant sted 18. juni 2023 på torget nær amfiet. Et tryllekunstnershow, en kabaretforestilling, en friluftskino, workshops om å lage en skog av glass, leiremodellering, konkurranser, et økologisk moteshow – disse og andre attraksjoner er forberedt til søndag ettermiddag.

📢 Susk Old. «Chopin en Vacances» på herskapshuset, 18. juni 2023

Den 18. juni 2023 kunne innbyggerne i Rzekuń kommune lytte til verkene til Fryderyk Chopin på et moderne piano i herskapshuset i Susk Stary. Det var en konsert som en del av «Chopin en Vacances 2023».

📢 Interkommunalt sykkelrally «Og dette er historien din!», langs veiene til Boguty-Pianki og Nur kommuner. 18. juni 2023

Selv for uerfarne syklister er ikke 25 km en lang distanse. Deltakerne i 1. Intercommunal Bicycle Rally ble kjent med lokalhistorien under en kort sykkeltur gjennom interessante natursteder. 18. juni 2023 inviterte Ostrów-foreningen «People with Passion», Association of Our Boguty Society, det kommunale senteret for kultur og idrett i Boguty-Pianki og Nadbużanie Singing Team syklister i alle aldre til den første interkommunale syklingen. Rally med slagordet «Og det er din historie!» Mer enn 40 personer mellom 6,5 og 70+ takket ja til invitasjonen.

📢 Se opp for «naboens hevn»! Disse plantene er vakre, men de vokser som gale. Ikke plant dem ved siden av gjerdet og ta vare på blomsterbedene dine

Neighbor’s Revenge kan ha et uskyldig og ganske pent ansikt. Dette brukes ofte for å beskrive planter som liker å vokse for mye. Noen av dem dyrkes som prydplanter, men veksten deres må kontrolleres, fordi de raskt kan erobre ikke bare hagen vår, men også nabohager. Det finnes også invasive planter som ikke kan dyrkes i det hele tatt. Lær hvilke planter du bør passe på og hvordan du kontrollerer dem.

📢 Sesongåpning på bystranden i Ostrołęka, 17. juni 2023. Bilder

Lørdag 17. juni ble det holdt fest for å åpne badesesongen på bystranda.

📢 Ulykke i Smolewo-Wieś gm. Shulbor Wielkie, 16. juni 2023. En kvinne døde

Fredag ​​16. juni 2023 etter klokken 15.00 i landsbyen Smolewo Wieś var det en dødelig trafikkulykke.

📢 Familiesykkelrally gjennom kommunene Ostrołęka og Rzekuń, 17.06.2023. Regnværet avskrekket ikke syklister

Dette er det andre Family Bike Rally i år. En 30 kilometer lang rute gjennom Ostrołęka-området og Rzekuń kommune ventet på deltakerne.
Ruten gikk gjennom Ostrołęka, Nowa Wieś Wschodnia, Przytuły Stare, Rozwory, Zabiele, Susk Stary, Ławy, Goworki og slutten av familiesykkelrallyet fant sted på bystranden i Ostrołęka. Det er to stopp under rallyet.

📢 Robert Radzik som gjest på det kommunale folkebiblioteket i Czarnia. Forfattermøtet fant sted 16. juni 2023

Fredag ​​16. juni 2023 ankom Robert Radzik det kommunale offentlige biblioteket i Czarnia. Journalisten, publisisten og forfatteren promoterte sin siste bok «Kjemp som våre forfedre». NZW i Nord-Mazovia i 1945-1954″. Robert Radzik har studert historien til den væpnede antikommunistiske undergrunnen i nesten tre tiår. Han samarbeider med blant annet fra Museum of the Cursed Soldiers i Ostrołęka. Hans siste utgivelse er et album med unike bilder og dokumenter som beskriver aktivitetene til National Military Union i kjølvannet av andre verdenskrig.

DU MÅ SE

Det skjer i Polen og i verden – les videre i.pl

You may also like

Leave a Comment