Home » Prasówka fra Lubartów 20.04.2023. Presseomtale – Sammendrag av den viktigste informasjonen

Prasówka fra Lubartów 20.04.2023. Presseomtale – Sammendrag av den viktigste informasjonen

by Catherine Monroe

Vi har utarbeidet en morgenpresse for deg. Sjekk ut artiklene våre lesere leste mest i går, 19. april, i Lubartów. Pass på at du ikke har gått glipp av noe viktig. Har du lest artikkelen: «Påvirker musikk i restauranten valget og smaken på maten?»?

Prasówka Lubartów 20.04: Topp 3 artikler fra i går

Her er en liste over gårsdagens mest populære meldinger. Hadde du mulighet til å lese dem alle?

📢 Påvirker musikken i restauranten utvalget og smaken på maten?

Hver av oss besøkte tilfeldigvis en restaurant fordi vi ble oppmuntret av musikken vi hørte på. Er dette den eneste grunnen til at restauranter blir mer bevisste på spillelistene og liveartistene deres?
I den nåværende utgaven av Restaurant Week-festivalen, hvis motto er #FoodSoundsGood, undersøker vi kraften i musikk som serveres på restauranter! Restaurantuken varer til 30. april, så dette er siste samtale for å bestille den perfekte datoen på det valgte stedet!

Liker du rabatter?

📢 Det ble delt ut priser ved KUL. Stefan kardinal Wyszyński, tusenårsprimat [ZDJĘCIA]

Biskop Jan Sobiło og Zbigniew Wojciechowski ble hedret med Stefana Kardynał Wyszyński Primate of the Millennium for året 2022. Den deles ut av styret for Association of Alumni and Friends of the Law Faculty of the Catholic University of Lublin for fremragende vitenskapelig, didaktiske, profesjonelle eller organisatoriske prestasjoner i formidling av katolisisme skjenket prinsipper i henhold til prinsippet Deo et Patriae.

DU MÅ SE

Det skjer i Polen og i verden – les videre i.pl

reklamemateriell for partnere

You may also like

Leave a Comment