Home » Premier League: Liverpool har knust Arsenal

Premier League: Liverpool har knust Arsenal

by Thure Lindhardt

Før kampen hadde Arsenal en serie på åtte kamper uten tap. Han forsvarte seg med suksess på Anfield til det 39. minutt da senegaleseren Sadio Mane ga vertene ledelsen. I andre omgang sto også portugiseren Diogo Jota, egypteren Mohamed Salah og den japanske reservespilleren Takumi Minamino på skuddlisten.

SE OGSÅ: Hvor mye tjener Cristiano Ronaldo?

– Vi kontrollerte kampen og økte tempoet i de riktige øyeblikkene. Det var en blanding av moden og spennende opptreden. I slike kamper er det viktig å holde motstanderen så langt unna eget mål som mulig. Vi vet hva Arsenal kan gjøre, men vi tillot ingenting i dag – det er det største komplimentet jeg kan si om laget mitt – sa Liverpool-trener Jürgen Klopp.

Manchester City kan komme tilbake fra tredje til andre søndag. De forsvarende mesterne spiller mot Everton. Arsenal holdt seg på femteplass.

Chelsea vant tyske Antonio Rüdiger, franske N’Golo Kante og amerikaneren Christian Pulisic.

Łukasz Fabiańskis West Ham United er nummer fire. «Hammers» tapte mot Wolverhampton Wanderers og den polske målvakten ble beseiret av meksikanske Raul Jimenez.

Manchester United ligger fortsatt veldig dårlig an. De røde djevlene har tapt den fjerde av sine fem siste kamper; denne gangen borte med det elskede Watford 1:4.

Gjestene tapte frem til pause 0-2 etter scoringer av norske Joshua King og senegaleseren Ismail Sarr. Den engelske toeren startet andre del bra og nederlandske Donny van de Beek scoret et kontaktmål i det 50. minutt.

Kampen om gunstige resultater gjorde det vanskelig for dem Harry Maguire, som fikk sitt andre gule og dermed rødt kort i det 69. minutt. Brasilianeren Joao Pedro og nigerianeren Emmanuel Dennis avsluttet favorittene på stoppetid fra dommeren.

Nok et nederlag forverret vurderingene rundt oppsigelsen av Manchester-trener Ole Gunnar Solskjær.

«Jeg kan se og stole på at alle spillerne og ansatte gjør sitt beste, men resultatene er tøffe.» Jeg tror imidlertid at jeg kan angre det – sa treneren.

Man Utd er sjuende og er allerede 12 poeng bak lederen.

Matty Cash nøt seieren i spillet mellom de to polske representantene. Hans Aston Villa, som trener Steven Gerrard debuterte med, slo Jakub Moderas Brighton & Hove Albion 2-0 hjemme. Ollie Watkins og Tyrone Mings møttes sent.

Jan Bednareks Southampton tapte også; borte med nye Norwich City 1:2. Den polske forsvarsspilleren fikk gult kort.

Brighton er åttende, Southampton 13. og Aston Villa 15.