Home » Presseanmeldelse 23.02.2022 Szprotawa. Se gårsdagens presse, finn ut den viktigste informasjonen fra Szprotawa

Presseanmeldelse 23.02.2022 Szprotawa. Se gårsdagens presse, finn ut den viktigste informasjonen fra Szprotawa

by Catherine Monroe

Vi har utarbeidet en morgenpresse for deg. Sjekk ut artiklene våre lesere elsket å lese i går, 22. februar, i Szprotawa. Sjekk at ingenting viktig har sluppet forbi deg. Har du lest artikkelen: «Det er tre parkeringsautomater i Żagań hvor du kan betale med kort. Resten av enhetene er for en krone”?

Liker du rabatter?

📢 Den multinasjonale øvelsen Sabre Strike 2022 har startet. I dag ankom enda en gruppe amerikanske tropper Polen!

Mandag 21. februar 2022 startet en amerikansk-organisert stor multinasjonal militærøvelse Sabre Strike 2022 i Polen, som involverte 1300 polske soldater og rundt 300 enheter med militært utstyr. Flyttesoldater med utstyr beveger seg også gjennom Żagań. I dag, tirsdag 22. februar 2022, flyttet en annen gruppe soldater fra den amerikanske hæren fra Tyskland til Polen.

Les de viktigste nyhetene mer komfortabelt

reklamemateriell for partnere

Prasówka 23.02 Szprotawa: Andre arrangementer

Nedenfor presenterer vi de andre artiklene som fanget oppmerksomheten til leserne i Szprotawa i går. Hva var så viktig at du ikke klarte å ta øynene fra det?

📢 Dette er bivirkningene av å drikke kaffe om morgenen. Slik reagerer kroppen når du drikker kaffe på tom mage. Dette er hvordan kroppen din reagerer

Er kaffe sunt? Hva er effekten av å drikke kaffe på tom mage? Se bivirkningene av å drikke kaffe om morgenen på tom mage. Mange lurer på om det er bra for helsa å drikke kaffe om morgenen. Å drikke kaffe på tom mage er en vanlig vane for mange av oss. Dette gjelder spesielt for folk som ikke har matlyst om morgenen, men også for folk som haster til jobb eller skole om morgenen. Da skal kaffen gi deg energi, komme deg raskt på beina igjen og øke konsentrasjonen. Det viser seg imidlertid at kaffe ikke alltid er bra for kroppen. Det kan forårsake noen uønskede helseproblemer. Sjekk hvordan kroppen din reagerer når du drikker kaffe om morgenen.

📢 Patryk Dudek: Jeg vet ikke om jeg kommer tilbake til Zielona Góra. Jeg lovet ingen noe

Ekkoene av Patryk Dudeks avgang fra Falubaz Zielona Góra fortsetter. Lederen for laget som rykket ned til 1. divisjon i fjor sa nylig til media at pausen hans i Zielona Góra-klubben ikke trenger å være bare ett år. Med dette benekter speedwaysjåføren stemmene som kom fra Falubaz for en tid siden, om at det er en gentleman’s agreement, hvis kjerne er returen av «Duzers» til Zielona Góra umiddelbart etter lagets opprykk til PGE Ekstraliga.

📢 «Min feil.» Piotr Stramowski, Anna Karczmarczyk, Bartosz Sak og Ryszard Kalisz ved premieren på filmen

Premieren på filmen My Debts, regissert av Denis Delic og Bogusław Job, fant sted i Warszawa mandag. Se bilder fra premieren i vårt galleri.

You may also like

Leave a Comment