Home » Presseanmeldelse 23. september 2023. Vi har satt sammen de viktigste begivenhetene fra i går for deg. Se vår pressemelding

Presseanmeldelse 23. september 2023. Vi har satt sammen de viktigste begivenhetene fra i går for deg. Se vår pressemelding

by Catherine Monroe

Vi har utarbeidet en morgenpressemelding til deg. Sjekk ut artiklene våre lesere leste mest i går, 22. september. Sjekk at du ikke har gått glipp av noe viktig. Har du lest artikkelen: «Hvor er det trafikkproblemer i provinsen?» Lebus (23.09.2023)? Sjekk hvor vanskeligheter kan oppstå?

Ikke gå glipp av kampanjen!

Les de viktigste nyhetene mer praktisk

Pressemelding 23. september: Ytterligere arrangementer

Nedenfor presenterer vi andre artikler som fanget lesernes oppmerksomhet i går. Hva var så viktig at du ikke kunne se det?

📢 «Det er spikeren i KOs kiste,» «Du har ingen skam, kvinne.» Storm etter Ochojskas bidrag til filmen Holland

Filmen gjenspeiler nøyaktig hendelsene som skjedde og som fortsatt skjer på den polsk-hviterussiske grensen, sa Janina Ochojska, MEP fra Civic Coalition, med henvisning til Agnieszka Hollands «Green Border». Hennes mening ble møtt med et skred av kommentarer der Internett-brukere ba om bevis for denne avhandlingen og tidligere uttalelser fra PAH-sjefen.

📢 En retur av Iwona Wieczorek? X-Files bruker ekstraordinære metoder. Alvorlige problemer for Paweł P.

Filen Til dette formålet bruker påtalemyndighetene blant annet: ny teknologi og ikke-standard måte å undersøke bevis på. i.pl-portalen klarte også å finne ny informasjon om Paweł P., en venn av den savnede Gdansk-kvinnen, som feiret med henne i klubben den skjebnesvangre kvelden. Det viser seg at problemene hans med loven ikke bare handler om denne mystiske saken.

📢 Negler for høsten 2023 – nåværende trender. Denne fargen er den hotteste manikyrtrenden denne sesongen

Sjokoladebrun er fargen som vil dominere neglene høsten 2023. Hun er ekstremt elegant og sofistikert. Den kan med hell kombineres med andre klassiske nyanser. Sjekk ut sjokoladenegledesign – vi har bilder og inspirasjon.

📢 Politifolk fra Słubice gjorde drømmen til 4 år gamle Wiktoria, som led av kreft, til virkelighet

Selv om Wiktoria bare er 4 år gammel, har hun kjempet mot en alvorlig sykdom, en hjernesvulst, i omtrent 1,5 år. Om noen dager skal hun gjennom en ny operasjon. En av drømmene hennes var å besøke politistasjonen og se et ekte politiskilt, politibiler og håndjern. Słubice-politibetjentene bestemte seg for å gjøre drømmen om en modig fire år gammel jente til virkelighet og satte et smil på ansiktet hennes.

📢 Hva vet du om leiligheten i Gorzów?! På få år steg husleien med… 248 prosent!

Fire av fem bygg er tidligere tyske bygg, over tusen mennesker venter på en byleilighet, og på slutten av året var det over fire hundre ledige leiligheter. Dette er data om leiligheter som eies av byen.

📢 GIS advarsel! 22.09.2023 Disse produktene ble trukket tilbake fra filialene Auchan, Rossmann, Biedronka, Lidl, Netto og Kaufland 22. september 2023

Hva ble fjernet fra PEPCO? Kryss av! Liste over produkter som er trukket tilbake fra butikker. GIS-advarselen gjelder varer som tas ut av butikker, inkludert: Biedronka, Lidl, Netto, Kaufland, Auchan. Sjekk hvilke butikker som måtte trekke seg fra salget.

📢 På fredag ​​reiser vi gratis med buss i Zielona Góra og på lørdag besøker vi MZK-depotet

Som en del av European Mobility Week kan innbyggere i Zielona Góra kjøre MZK-busser rundt i byen gratis på den europeiske bilfrie dagen fredag ​​22. september. Og på lørdag vil bilfans behandles med attraksjoner på åpen dag ved depotet på ul. Kjemisk.

📢 Kunder til en av de største bankene i Polen vil møte store vanskeligheter! «Hvis du har planer for helgen, er det best å ta ut penger.»

En av de største bankene i Polen annonserte planer om å modernisere systemet, noe som vil skape vanskeligheter for institusjonens kunder. – Vennligst bestill alle viktige overføringer på forhånd. Har du planer for helgen er det best å ta ut kontanter, leser vi i en melding på bankens nettsider.

📢 Hybride negler: naturlige, lyse og delikate stiler. Sjekk ut inspirasjon og ideer til hybrider uten farger, 22.09.2023

Elsker du minimalisme og naturlige farger på hybridnegler? Vi har inspirasjon kun for deg! Gjennomsiktig, lyse og delikate negledesign er et flott alternativ hvis du ikke har tid eller ideer til en manikyr. Du kan velge neglelakker i beige, hvite og rosa toner eller velge en topplakk som gir neglene en strålende finish. I tillegg kan du være sikker på at hybridnegler i denne versjonen vil passe bokstavelig talt enhver styling. Se ideer for naturlige hybridnegler.

📢 Nikoś og hans Tricity: Det var her han bodde, bodde, hadde det gøy og døde. Steder relatert til Nikodem Skotarczak, den berømte gangsteren

Alle vet hvem Nikodem Skotarczak, kjent som Nikoś, var, helten i Netflix-produksjonen med tittelen «How I Loved a Gangster», men ikke alle vet hvor han bodde og jobbet. Hele Nikośs liv var forbundet med trebyen. Han startet sin karriere her som keeper i klubber, han drev sin virksomhet her, han sponset Lechia Gdańsk, han døde også her. Hvilke steder i Gdansk, Gdynia og Sopot er mest knyttet til Nikos? Se vårt bildegalleri.

📢 Stal og Falubaz er fortsatt seierløse i DMPJ-finalen

Torsdag 21. september på stadion. Den andre av de fire lagfinalene i det polske juniormesterskapet fant sted på Edward Jancarz i Gorzów. Blant lagene fra Lebus viste Falubaz Zielona Góra seg å være bedre og tok tredjeplassen. Stals speedway-ryttere, som fortsatt sliter med skader, endte på sisteplass.

📢 Her er treffene fra skoleprøver, prøver og quiz! Det er ingen grenser for elevenes fantasi! Læreren gråt mens han så

De beste treffene fra skoleprøver. Har du noen gang lurt på hvilke utfordringer lærere møter når de gjennomgår skoleprøver og prøver? Du vil bli overrasket! Det er virkelig ingen grenser for elevenes fantasi! Forespørsler om en positiv anmeldelse er ingenting sammenlignet med morsomme tegninger, svar rett fra eventyr og filmer, hvoretter du noen ganger ikke vet om du skal le eller gråte. Men… se selv… Læreren gråt da han så!

📢 Endringer i «Ujście Warta» nasjonalpark. Bygging av et nytt turistovernatting i flere etasjer er i gang

Det investeres for tiden i bygging av turistovernatting i Ujście Warty nasjonalpark, på naturstien «Bird Trail». Interessant nok vil krisesenteret være to-etasjers og vil også være egnet for funksjonshemmede.

📢 Løytnanten døde på evig vakt og ble gravlagt på den kommunale kirkegården i Żagań

Pensjonert viseguvernør Piotr døde i en alder av 99. Innbyggerne i Żagań tok farvel med minnevokteren sin på den kommunale kirkegården i Kożuchowska Street, torsdag 21. september 2023 kl. 13.00, med deltagelse av et æresmilitærkompani og et militærkorps. Mr. Piotr ble gravlagt i den nye delen av kirkegården ved siden av familiegravene.

📢 Gorzów ønsket seremonielt velkommen til årets medaljevinnere fra verdens- og europeiske båtmesterskap

Det var en rad med årer foran AZS AWF-adeptene, det var gratulasjonsbrev, sporadiske gaver, blomster og mange gratulasjoner. Torsdag (21. september) ønsket Gorzów seremonielt velkommen til årets medaljevinnere fra de viktigste internasjonale arrangementene innen kajakkpadling og roing.

📢 Slankende drinker – liste. Det er verdt å drikke om morgenen for å gå ned i vekt

Hva bør du drikke om morgenen for å gå ned i vekt? Hvis du ønsker å gå ned i overflødig vekt eller opprettholde en sunn vekt, start dagen med et glass med en drink som hjelper deg å gå ned i vekt. Det viser seg at å starte dagen med en passende, sunn drink kan fremskynde vekttap. Hva bør du drikke om morgenen for å gå ned i vekt? Her er drinkene som fungerer best når du våkner. Sjekk ut galleriet vårt nå.

📢 Utrolige egenskaper til bananer. Dette er hva som skjer med kroppen når vi spiser bananer

Vitaminene, mineralsaltene og andre næringsstoffene i bananer har en omfattende innvirkning på vår helse og skjønnhet og gir ulike fordeler. Se hva som skjer med kroppen vår etter at vi har spist bananer.

📢 10 sjeldne matsopper som du kan finne i polske skoger

Vi kommer ofte over sopp som vi ikke kjenner, men som virker kjente. Selv om vi ikke er sikre på om de er spiselige, prøver vi å klassifisere dem som kjente arter, men fortsetter likevel med ekstrem forsiktighet. Vi blir ofte trollbundet av deres skjønnhet. Det er verdt å ta et bilde etter å ha kommet hjem og sjekke atlaset for å se hvilket unike objekt vi fant. Det er verdt å bli kjent med disse soppene!

📢 En 25 år gammel motorsyklist døde i en ulykke i Zielona Góra. Kameraer fanget de siste øyeblikkene av den unge mannens liv |VIDEO

Tragedien skjedde mandag 18. september kl. Długa i Zielona Góra. Midt på dagen, i gode værforhold, var det en dramatisk ulykke der en 25 år gammel motorsyklist omkom. En av våre lesere delte med oss ​​et opptak som viser hvordan denne hendelsen skjedde.

📢 Han tok en bysykkel og syklet til sjøen. For en fyr! «De trodde ikke at jeg kom fra Zielona Góra» | BILDER, VIDEO

Den allerede velkjente Krzysztof Fechner, som blant annet fullførte det amerikanske helvetet, det vil si 4884 kilometer gjennom 12 stater fra vest til øst i USA, tok denne gangen… en bysykkel og syklet den rett og slett langs kysten. Livets eventyr? En av mange for ham! Mr. Krzysztof beviser at drømmer går i oppfyllelse. Er du nysgjerrig på hvordan det gikk med bydamen på en slik rute? En ting er sikkert, det var ikke lett! Det var en uforglemmelig opplevelse, sier han.

📢 Sjokkerende resultater av Marshal’s Office-undersøkelsen. Hva gjorde Marshal EA Polak?

I dag presenterte Solidaritet resultatene av en undersøkelse de gjennomførte i fjor blant ansatte i Marshals kontor. Resultatene er sjokkerende. Marshal Elżbieta Polak ignorerte dem imidlertid fullstendig.

📢 Innbyggere i Zielona Góra, Nowa Sól og Żary i den populære Familiada. Besetningsmedlemmer avslører hvordan det var der

– Når du ser det, tenker du: «Hvordan kan han ikke vite dette, men de tre første svarene er lettere for ham, da er det ikke så åpenbart,» sier Krzysztof Kaminiarz, leder for Optimist-teamet. Innbyggerne i Lebus anbefaler å delta i dette programmet. Hvordan var det? Hva var overraskelsene?

📢 Disse hunderasene lever lengst og har kortest forventet levetid. Det er de siste forskningsresultatene fra forskere LIST 19. september 2023

Hver eier vil at kjæledyret hans, vennen hans, skal være hos ham så lenge som mulig. Noen hunderaser lever opptil 20 år. Dessverre er dette bare noen få tilfeller. Gjennomsnittlig levealder for kjæledyr er flere år. Noen blir ikke ti år gamle… Fra vårt materiale vil du finne ut hvilke hunderaser som lever kortest og hvilke som lever lengst. Dataene kommer fra en rapport som forskere publiserte i tidsskriftet Nature.

DU MÅ SE

Det skjer i Polen og rundt om i verden – les videre i.pl

You may also like

Leave a Comment